MARKO MARIN PRED OLIMPIJAKOS: Sve je u našim rukama, moramo igrati kao tim
Foto: Starsport©

veruje u uspeh

MARKO MARIN PRED OLIMPIJAKOS: Sve je u našim rukama, moramo igrati kao tim

Fudbal -

Olimpijakos i Crvena zvezda sastaju se u sredu u šestom kolu grupe B a utakmica se igra u Pireju na Karaiskakis stadionu sa početkom u 21 čas. Svoje impresije pred ovaj meč dao je Marko Marin.

Kapiten Crvene zvezde i bivši nemački reprezentativac poreklom iz Republike Srpske, Marko Marin ponovo se vratio u Pirej. On je za crveno bele iz Pireja nastupao dve sezone (2016/2017; 2017/2018) i na 59 mečeva dao je 12 golova i imao 10 asistencija. Posle Olimpijakosa 2018. prešao je u Zvezdu i već posle godinu dana postao je kapiten crveno-belih sa kojima već drugu sezonu igra Ligu šampiona.

Inter - Barselona Interu je potrebna pobeda nad Barselonom večeras (21.00) da bi bio siguran putnik u osminu finala Lige šampiona. Barsa je već obezbedila prolazak, i biće zanimljivo na Meaci, gde je kec 1,68, a dupla šansa X2 (koja bi najviše odgovarala Dortmundu) 2,22. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Barselona.

Ovoga puta, ima priliku da odvede ekipu u evropsko proleće, to jest u ligu Evrope, uslov za tako nešto je da Zvezda ostane neporažena u duleu sa Olimipjakosom.

"Srećan sam što sam se vratio na Karaiskakis, makar i kao protvnik. Tamo je uvek odlična atmosfera - rekao je Marin po dolasku u Atinu, a prenosi gazzeta.gr

On je dodao da zna kakva "nemoguća" misija čeka Zvezdu.

"Respektujemo Olimpijakos, i znamo koliko su efikasni na svom terenu. Pokazali su odlične igre protiv Krasnodara, Plzena i Totenhema. Znamo da nas čeka teška." - rekao je on i nastavio:

"Moramo da dosegnemo visok nivo naših sposobnosti. Sve je u našim rukama. Moramo igrati kao tim i zaboraviti negativne rezultate u Ligi šampiona protiv Bajerna i Totenhema - rekao je vezista Zvezde.

On je istakao da mu je lepo u Beogradu.

"Osećam se veoma dobro u ovom momentu karijere. Srećan sam i ponosan što sam lider Crvene zvezde. Nadam se da mogu da doprinesem još jednom uspehu tima - kaže Marin, a zatim se osvrnuo na Olimpijakos:

"Moje najlepše sećanje za Olimpijakos je svakako osvajanje šampionata. To je prvi šampionat koji sam osvojio u karijeri i uvek je dobar osećaj takmičiti se pred ovim divnim navijačima" - rekao je Marin i dodao da je trener Milojević jedan od glavnih razloga uspeha tima.

"Vladan Milojević je fantastičan. Naš trener je jedan od glavnih razloga što Zvezda ima uspehe sve ove godine - poručio je Marin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track