ANĆELOTI JE BIVŠI! A evo i ko bi trebalo da ga zameni nakon meča sa Genkom
Foto: AP

otkaz

ANĆELOTI JE BIVŠI! A evo i ko bi trebalo da ga zameni nakon meča sa Genkom

Fudbal -

Napoli će danas od 18:55 na svom stadionu dočekati eikpu Genka, u šetom kolu Lige Šampiona a za prolazak u sledeću fazu potreban im je bod.

No, italijanska štampa pored toga što se bavi ovim mečom, bavi se i prvim trenerom Napolitanaca Karlom Anćelotijem.

Poznati italijanski novinar piše da je Đenaro Gatuzo navodno dogovorio 18-mesečnu saradnju sa Napolitancima i da će Karlo Anćeloti postati bivši bez obzira na rezultat u Ligi šampiona.

Iako se još ranije smatralo da će prolazak u nokauta fazu ovog takmičenja spasiti Ancćelotija, čini se da vlasnik Napolija, Aurelio De Laurentiis više nema strpljenja.

Napoli je u posljednjih devet utakmica u svim takmičenjima bez pobede, a šuška se i da atmosfera u timu nije uopšte dobra.

Di Marzio takođe piše da bi Anćloti sam mogao podneiti ostavku nakon meča protiv Genka, a to bi odgovaralo Napoliju jer ne bi morao isplatiti novac za još godinu i po, koliko je ostalo do isteka ugovora italijanskom stručnjaku.

Sa druge Gatuzo je od 2017. do 2019. godine vodio Milan, a nakon što prošle sezone nije uspeo osigurati Ligu šampiona, napustio je klupu Rosonera i od tada je bio bez kluba.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track