PRVACI GRČKE I SRBIJE IGRAJU ZA OPSTANAK U EVROPI: UDARIĆE BRAT NA BRATA, Olimpijakos - Zvezda u bici za 1.500.000 €!
Foto: Starsport

liga Šampiona

PRVACI GRČKE I SRBIJE IGRAJU ZA OPSTANAK U EVROPI: UDARIĆE BRAT NA BRATA, Olimpijakos - Zvezda u bici za 1.500.000 €!

Fudbal -

Jasno: Crveno-belima iz Beograda odgovara i remi za nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Marin: Nek se piše nova Zvezdina istorija. Ivanić: Mi se pitamo!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00, RTS 1, Arena sport 1) igraju najvažniju utakmicu ove sezone, protiv Olimpijakosa u poslednjem kolu Lige šampiona.

Ulog je ogroman, remi ili trijumf crveno-belima sigurno donose evropsko proleće, tj. nastavak takmičenja u Ligi Evrope i priliku za nova dokazivanja i dodatnu zaradu od 1,5 miliona evra.

U prvom meču u grupi Crvena zvezda je u Beogradu slavila rezultatom 3:1 (0:1). Očekuje se da trener Vladan Milojević postavi taktiku sa više igrača u veznom redu, te da odigra na kontranapade.

foto: Kurir

Marko Marin je prva zvezda tima, igrao je i za Olimpijakos pre nekoliko godina:

- Čeka nas teška utakmica. Poznajemo mi njih, kao i oni nas. Znamo koji nas rezultat vodi u narednu rundu. Učinićemo sve da ispišemo nove stranice istorije Crvene zvezde - bio je kratak Marin.

Mirko Ivanić bi trebalo da bude tajni adut trenera Milojevića:

- Mi smo tim i, ako u Atini budemo dali maksimum, ne sumnjam da će doći nagrada. Olimpijakos je odlična ekipa, ali mi se pitamo. Želimo da u sredu uveče obradujemo naše navijače i celu Srbiju. Nema izgovora, očekuje nas najbitnija utakmica, tako da ćemo dati sve od sebe za evropsko proleće.

Ludnica u Pireju

FEŠTA DELIJA I GEJT 7

foto: Kurir

Navijači Crvene zvezde u velikom broju doći će u Pirej, gde će ih bratski dočekati simpatizeri Olimpijakosa. U Beogradu je viđena prava fešta na ulicama glavnog grada na dan utakmice, pa ne treba sumnjati da će se Gejt 7 revanširati Delijama i ostalim zvezdašima istom merom. Tako će biti i na tribinama, zajedničko navijanje za oba kluba.

20 MUSKETARA

NA NJIH RAČUNA MILOJE

- Milan Borjan

- Zoran Popović

- Marko Gobeljić

- Nemanja Milunović

- Radovan Pankov

- Miloš Degenek

- Santana Žander

- Milan Rodić

- Miloš Vulić

- Hoze Alberto Kanjas

- Njegoš Petrović

- Mirko Ivanić

- Veljko Simić

- Mateo Garsija

- Radživ van la Para

- Aleksa Vukanović

- Marko Marin

- Milan Pavkov

- Tomane

- Ričmond Boaći

OVO JE ZVEZDA ZARADILA

- Plasman u plej-of 1.140.000 €

- Plasman u grupu 16.390.000 €

- Pobeda nad Olimpijakosom 2.700.000 €

OVO ZVEZDA MOŽE DA ZARADI

- Plasman u šesnaestinu finala 1.500.000 €

- Plasman u osminu finala 1.100.000 €

- Plasman u četvrtfinale 1.500.000 €

- Plasman u polufinale 2.400.000 €

- Poraz u finalu 4.500.000 €

- Pobeda u finalu 8.500.000 €

Šansa i za omladince

POBEDA KLINCE VODI U DRUGI KRUG

Omladinci Crvene zvezde pokazali su u Ligi šampiona za mlade da imaju evropski potencijal. Pobeda u Pireju im sigurno donosi plasman u naredni krug, a pri svakom drugom rezultatu zavisili bi od ishoda meča Bajern - Totenhem.

- Momci se ne plaše bilo koga. Bez obzira na to što su najmlađi, videli su da mogu da se nadigravaju sa bilo kim. Pokazali su da mogu da igraju i protiv skupo plaćenih fudbalera, ali su i dokazali da novac nije presudan kada imate veliko srce - kaže trener omladinaca Slavoljub Đorđević.

Sve je jasno pred večerašnji (21.00) meč u Atini - ako izgubi od Olimpijakosa Zvezda ispada iz Evrope, ako odigra nerešeno ili pobedi, na proleće ćemo je gledati u Ligi Evrope. Kvota na duplu šansu X2 je 2,55, dok je kec 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Kurir.rs/ Aleksandar Radonić Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track