LOZNICA BRANI PREDSEDNIKA: Klub odgovorio na optužbe Poledice da je Lukić nameštao utakmice
Foto: Printscreen

REAKCIJA

LOZNICA BRANI PREDSEDNIKA: Klub odgovorio na optužbe Poledice da je Lukić nameštao utakmice

Fudbal -

FK Loznica odgovorio je na optužbe da je njen predsednik Vlastimir Lukić nameštao utakmice.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica optužio je Lukića za nameštanje, ali i za pretnje njegovoj porodici.

Loznica se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u originalnoj verziji.

"Povodom medijskih natpisa koji su se pojavili ovih dana u javnosti,usmerenih na raćun FK Loznica i rukovodećih struktura kluba, FK Loznica se obraća javnosti i moli da ovo saopštenje po Zakonu o informisanju objavite u celosti.

FK Loznica naoštrije odbacuje sve optužbe i insinuacije da je bilo ko od rukovodećih ljudi kluba učestvovao u nečastim i nesportskim radnjama koje nam se ovih dana stavljaju na teret u pojedinim medijama. Pokušaj da se na osnovu audio snimka iz svlačionice kluba iskontruiše afera i nanese šteta , kako predsedniku tako i samom klubu, je u najmanju ruku zlonamerna. Naime, govor predsednika Vlastimira Lukića imao je za isključivi cilj da ekipu trgne iz letargije i podigne moral igrača pred važne utakmice koje su očekivale klub u borbi za opstanak u srpskoligaškom društvu.

U sportskom smislu,svlačionica je mesto gde uvek postoji previše emocija i naboja i uprava kluba izražava žaljenje što je deo sportske javnosti na pogrešan način svhatio nastup predsednika FK Loznica. Želimo da istaknemo da je naš predsednik Vlastimir Lukić dugogodišnji sportski radnik i fudbaler FK Loznice iz najslavnijih dana omladinske selekcije koja se ravnopravno takmičila sa najvećim fudbalskim klubovima u Srbiji.

Pod vođstvom Vlastimira Lukića naš klub se stabilizovao kako na sportskom tako i na organizacionom polju. Kao jedan od najstarijih fudblskih klubova u zemlji, koji ove godine obeležava 100 godina postojanja, uvek smo bili prepoznatljivi po fer pleju, sportskoj borbi i poštovanju protivnika sa kojima smo se u bogatoj istoriji sastajali i tako će biti i u budućem. Sportski pozdrav FK Loznica".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja