Najnovije vesti

NEVIĐENI SKANDAL DRMA SLOVENIJU: Predsednik kluba uručio otkaz nigerijskom fudbaleru zbog bizarnog razloga

lepa predsednikova kći

NEVIĐENI SKANDAL DRMA SLOVENIJU: Predsednik kluba uručio otkaz nigerijskom fudbaleru zbog bizarnog razloga

Fudbal

Nigerijski fudbaler dobio je otkaz u Drugoj ligi Slovenije zbog toga što je kćerka predsjednika kluba zatrudnjela sa njim.

Igrač koji je želeo ostati anoniman je dao intervju za nigerijske medije u kojem je najavio tužbu.

"Potpisao sam trogodišnji ugovor ove godine, no našao sam se u problemu u novembru kada je moja djevojka zatrudnela. Ona je kćerka predsednika kluba, a čim je čuo za to pozvao me je na razgovor u kancelariju", priča ovaj fudbaler.

On je predsedniku kluba objasnio da su oni u vezi i da su planirali dobiti dete, no njen otac nije bio oduševljen time.

"On mi je poručio da ne dolazim na treninge dok mi ne da dozvolu. Nakon sedam dana ponovo me je pozvao i uručio mi otkaz zbog nediscipline. Zbog toga ću ga tužiti FIFA jer sam oteran zbog toga što sam u vezi sa predsednikovom kćerkom", govori Nigerijac.

Više od otkaza boli ga to što je razdvojen od devojke.

"Vratio sam se u Nigeriju i nemam kontakt sa njom. Mi se volimo, a otac joj je zabranio da budemo u kontaktu. Ne znam šta će biti sa njom i djetetom. Čak ni moji bivši saigrači mi ne smiju ništa reći jer se boje da ne završe kao i ja. Sve je ovo zbunjujuće", dodao je on.

Četiri nigerijska fudbalera počeli su ovu sezonu u Drugoj ligi Slovenije, a to su Bede Osuji, Temitope Nelson, Džerald Čijoke i Sulaiman Adedoja, no nije poznato o kojem od njih se radi.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...