ZVEZDAŠI, BUDITE HUMANI: Crveno-beli zovu na dobrovoljno davanje krvi i poklanjaju ulaznicu za meč sa Olimpijakosom
Foto: FK Crvena zvezda

NASTAVLJA SE

ZVEZDAŠI, BUDITE HUMANI: Crveno-beli zovu na dobrovoljno davanje krvi i poklanjaju ulaznicu za meč sa Olimpijakosom

Fudbal -

Navijači koji u utorak budu deo tradicionalne akcije "Crveno-bela krv", biće nagrađeni ulaznicama za košarkaški meč između Zvezde i "bratskog" Olimpijakosa.

Svi koji žele, imaće priliku da u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u utorak, 17. decembra, u periodu od 10 do 18 časova daju krv.

Klub je odlučio da nagradi humanost, tako da će svi navijači koji daju krv u utorak, dobiti ulaznicu za košarkaški meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa koji je na programu u petak od 20 časova.

Krv mogu dati sve osobe od 18 do 65 godina, uz uslov da su zdrave, da su prethodne noći spavale uobičajeno, da su obedovale, da su unele određenu količinu tečnosti, kao i da nisu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Neophodno je da interval između davanja krvi bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

Uz mogućnost da nekom spasite život, imaćete priliku da pomognete i našim košarkašima da ostvare što bolji rezultat protiv Olimpijakosa.

O humanosti zvezdaša nema potrebe mnogo da se priča. Fudbalski klub Crvena zvezda je u Skupštini grada Beograda dobilo specijalno priznanje za "Crveno-belu krv" kao najuspešniju akciju davanja krvi u istoriji Instituta za transfuziju krvi Srbije.

"Zvezdaši, budite humani!", poručuju crveno-beli.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track