VANDA SE PITA: Samo ona zna gde će Maurito igrati sledeće sezone! (FOTO)
Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

RAČUNOVOĐA

VANDA SE PITA: Samo ona zna gde će Maurito igrati sledeće sezone! (FOTO)

Fudbal -

Nema dogovora između PSŽ -a i Vande Ikardi.

Naime, prema informacijama iz Italije, iako su Parižani želeli da otkupe ugovor šest meseci pre roka, nije stiglo zeleno svetlo od Vande.

Supruga i menadžer sjajnog argentinskog igrača je stvari ostavila otvorenim. Razlog? Ikardijevi nisu sigurni da je Pariz, odnosno francuska liga prava destinacija, Maurito igra sjajno, ali priča se da bi se najradije vratio u Italiju. Interu se od ovog scenarija diže kosa na glavi, ali igrač odlučuje. Naime, on je na pozajmici do juna, PSŽ može da ga otkupi za 70 miliona, ali Vandina računica je jasna.

foto: AP

Treba sačekati leto, ako suprug nastavi da daje golove, on može da uzme ogroman novac u većem klubu i jačoj ligi.

U PSŽ bi naredne godine primao nešto manje od 10 miliona, sigurno je da bi neki od engleskih klubova mogao da plati više, kao i Juventus što je Ikardijeva želja. U svakom slučaju, nigde ne žuri, sa Ikardijevima nikada nije dosadno, on ove sezone igra za relativno mali novac, jer nije imao drugog izbora osim da na ovaj način napusti Milano, nije bio u planovima Kontea. Inače, Ikardi je u PSŽ, od početka sezone postizao gotovo gol po meču i istisnuo potpuno iz tima Edinsona Kavanija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track