PIKSI ĆE MORATI DA PAZI ŠTA GOVORI: Srpski stručnjak upozoren da povede računa
Foto: Profimedia

Dogovor Zbog čestih kazni Srbin upozoren

PIKSI ĆE MORATI DA PAZI ŠTA GOVORI: Srpski stručnjak upozoren da povede računa

Fudbal -

Legendarni Dragan Stojković Piksi moraće dva puta da razmisli pre nego što ubuduće nešto kaže na zvaničnim konferencijama Guangdžoua R&F. Uprava kluba zamolila je srpskog stručnjaka da povede računa o svojim razmišljanjima, budući da se tokom prošle sezone nekoliko puta našao na dnevnom redu disciplinskih organa kineske Superlige zbog javno iznetih reči pred novinarima.

Piksi je kraj šampionata dočekao na tribinama zbog jedne benigne kritike izrečene na šaljiv način o okupljanju kineske B reprezentacije. Disciplinci su njegove reči shvatili kao nepoštovanje nacionalnog tima, pa je dobio tri meča suspenzije.

Pre toga je nekoliko puta izrekao kritike zbog lošeg suđenja, kao i katastrofalnog korišćenja VAR tehnologije, zbog čega je kažnjavan novčano, a prošle sezone i sa tri meča zabrane vođenja ekipe.

Ipak, dogovor sa upravom o daljem ponašanju pred novinarima morao bi da znači da je Piksi sa upravom postigao dogovor o ostanku u klubu i naredne sezone.

Partizan je za oproštaj od Evrope blistao protiv Astane, a danas (13.00) zatvara i superligašku jesen protiv Radnika u Surdulici, gde obično pobeđuje uz mnogo golova. Dvojka je 1,25, a tip 2&4+ nosi kvotu 4,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Partizan.

D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track