Najnovije vesti

DRAGAN DŽAJIĆ: Želim da Crvena zvezda i ubuduće samo ide napred
Foto: Starsport©

Počasni predsednik

DRAGAN DŽAJIĆ: Želim da Crvena zvezda i ubuduće samo ide napred

Fudbal

Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde, čestitao je rukovodstvu i fudbalerima na uspehu i podsetio ih da klub koji je 1991. godine bio prvak Evrope i šampion sveta nikada sebi ne dozvoljava opuštanje i prosečnost.

- Mnogo puta sam govorio za ove godine u Zvezdi. Uvek se u Crvenoj zvezdi traži više nego što to objektitvni trenutak dozvoljava. Klub je stalno pod pritiskom i teško je izboriti se sa time. Neke okolnosti nameću da vam je potrebno mnogo mudrosti da se sa svime izborite. Crvena zvezda je posle dugog niza godina na fudbalskom i materijalnom stanju pronašla sebe i polako se vraća na svoje mesto u Evropi. Svi znamo u kakvim okolnostima u poslednjih 30 godina je naša država. Zato su ovi uspesi Zvezde na zavidnom nivou, Zvezda ne sme da poklekne, uvek mora da se dokazuje, bez obzira ko je vodi. Treba nastaviti sa radom jer Crvena zvezda ne dozvoljava da se opustiš, a ovo je poruka za fudbalere, jer im samo dobre partije u crveno-belom dresu omogućavaju da posle nađu i bolji transfer. Želim da Crvena zvezda i ubuduće samo ide napred - rekao je Dragan Džajić i dodao:

- Crvena zvezda ne sme da se osvrće šta neko kaže. Uvek ima onih koji vas vole i koji vas ne vole. Mi moramo da imamo svoju strategiju, da napreduje.

Aleksandar Radonić/Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...