VLADAN MILOJEVIĆ SE OPROSTIO OD ZVEZDE Bivši trener ispraćen gromoglasnim aplauzom: Hvala vam za sve! (KURIR TV)
Foto: Starsport©

DEJAN STANKOVIĆ NOVI TRENER

VLADAN MILOJEVIĆ SE OPROSTIO OD ZVEZDE Bivši trener ispraćen gromoglasnim aplauzom: Hvala vam za sve! (KURIR TV)

Fudbal -

Milojević je na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić" odlučio da se oprosti od kluba u kome je proveo dve i po godine, bez obzira na brojne uspehe sa dve titule prvaka Srbije, isto toliko učešća u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope.

Vladan Milojević je ispraćen gromoglasnim aplauzom od strane Delija koje su prisustvovale konferenciji!

foto: Starsport©

"Hvala vam za sve! Neću više biti trener Zvezde", rekao je Milojević na početku obraćanja, a onda se redom zahvalio svima sa kojima je sarađivao u protekom periodu.

"Mnogo vas volim", dodao je sada već bivši trener Zvezde.

foto: Starsport©

"Doneo sam odluku pre početka meča sa Čukaričkim. Ja sam neko ko je timski igrač i hoću realno da gledam na stvari. Kada sam dolazio u Zvezdu hteo sam da ostavim nešto i kada budem odlazio želeo sam da nasledniku ostavim u amanet nešto. Da mojoj Zvezdi ostavim dovoljno vremena da može novi trener lagano radi i spremi se za nove evropske izazove", rekao je Milojević u svom obrazloženju ostavke.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić smatra da klub još uvek nije svestan kakvu je grandioznu ličnost imao protekle dve i po godine.

"Kada je juče došao i doneo mi sat na poklon u znak zahvalnosti, znao sam da je kraj", rekao je Terzić, pa nastavio:

"Ja evo 23-ću godinu funkcionišem kao sportski rukovodilac. Ja sa njim nisam imao ni najmanji nesporazum", rekao je Zvezdan Terzić pa se srdačno izljubio sa Milojevićem.

foto: Starsport©

"Idem na odmor. Želim da se odmorim i da što više vremena posvetim porodici, svojoj ženi i deci", otkrio je svoje planove Milojević.

"Deki je velika legenda, veliki čovek, a šta će dalje biti, to nije pitanje za mene", rekao je Milojević o svom nasledniku Dejanu Stankoviću.

Na pitanje gde će nastaviti karijeru Milojević odgovara:

"Svaki trener ima već spakovan kofer. Videćemo, gde me Bog bude poslao", ogovorio je bivši trener Zvezde.

"Za Zvezdu je hendikep što Milojević odlazi, ali to je život. I njemu je teško što odlazi, ne bih da ulazim u njegovu psihu. Za ove dve godine ostavio jetakav trag da se to nikada neće zaboraviti, a sada je na Crvenoj zvezdi da ide u nove izazove i nove pobede", rekao je počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić.

foto: Pritnscreen

Mitar Mrkela zahvalio se Milojeviću na svemu u prethodnom periodu.

foto: Pritnscreen

Da podsetimo, Milojević je tokom dve i po godine na klupi Zvezde osvojio dve titule šampiona Srbije i dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona.

foto: Starsport©

Na mesto šefa stručnog štaba crveno-belih biće Dejan Stanković, nekadašnji fudbaler Zvezde, Lacija i Intera, kao i dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track