NISMO NI SVESNI KAKVU SMO GRANDIOZNU LIČNOST IMALI: Terzić biranim rečima govorio o Vladanu Milojeviću (FOTO)
Foto: Starsport©

GENERALNI DIREKTOR EMOTIVAN

NISMO NI SVESNI KAKVU SMO GRANDIOZNU LIČNOST IMALI: Terzić biranim rečima govorio o Vladanu Milojeviću (FOTO)

Fudbal -

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da se do poslednjeg momenta nadao da će Vladan Milojević promeniti svoju odluku o odlasku, ali i da će vrata za njega uvek biti otvorena.

"Pre više od mesec dana mi je nagovestio da može da ode, ali ljudski je bilo nadati se da će on promeniti svoju odluku. Mediji su se raspitivali o svemu tome, ali nismo igrali igrice kada smo ćutali, već sam se sve do juče nadao da će Miloje da promeni svoju odluku. Juče sam shvatio da je došao kraj", rekao je Terzić na konferenciji za novinare.

Terzić je zahvalio Milojeviću na uspehu koji je doneo Crvenoj zvezdi.

foto: Starsport©

"Hvala našem Miloju, imam utisak da ni mi sami nismo svesni kakvu smo grandioznu ličnost imali pored sebe. Sa neke vremenske distance ćemo verovatno biti svesni, jer tek kada odem u inostranstvo vidim kakve je on velike stvari uradio u Zvezdi", kazao je Terzić.

Nije želeo da komentariše navode medija o novom treneru.

foto: Starsport©

"Ne želim da komentarišem te stvari zaista, neka akcenat bude na Milojeviću, Ali, mogu da kažem da sam mu na jednom ručku rekao da pre svog odlaska mora da nadje dobrog naslednika koji će se sesti na klupu Crvene zvezde", kazao je Terzić.

Crvenu zvezdu će kao trener preuzeti Dejan Stanković.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track