BOMBA NA MARAKANI: Stanković u Zvezdu dovodi bivšeg kapitena Orlova da završi karijeru!
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

BOMBA NA MARAKANI: Stanković u Zvezdu dovodi bivšeg kapitena Orlova da završi karijeru!

Fudbal -

Vladan Milojević od juče više nije trener Zvezde, a na njegovo mesto koliko sutra sećše legenda kluba iz Ljutice Bogdana - Dejan Stanković!

Zajedno sa sobom Stanković će dovesti i novi stručni štab, a očekuju se promene i u igračkom kadru. Već se polako spekuliše ko bi mogao da bude pojačanje crveno-belih, a ako pitamo Ruse, to će biti Branislav Ivanović, piše Sergej Jaremenko novinar agencije RIA Novosti.

foto: Profimedia

Jeremenko tvrdi kako će Zenit na leto probati da se reši prekobrojnih stranca, a da će se među ''putnicima'' naći i Branislav Ivanović. Ruski novinar kao njegovu sledeću stanicu vidi Crvenu zvezdu gde bi Ivanović navodno mogao da okonča uspešnu fudbalsku karijeru.

"Igrači koji će sigurno zauzeti mesta stranaca za narednu sezonu jesu Rakitski, Daglas Santos, Vilmar Barios, Malkom, Drijusi i Serdar Azmun. Branislavu Ivanoviću ističe ugovor za šest meseci i prema glasinama koje se mogu čuti u Sankt Peterburgu novi mu neće biti ponuđen. Bivši srpski kapiten bi karijeru mogao da završi kod kuće, u svojoj zemlji i Crvenoj zvezdi. Prednost ovakvom razvoju situacije daje činjenica da dva kluba imaju istog sponzora", piše Jaramenko.

foto: Printscreen/Twitter

Ovo nije prvi put da se bivši kapiten reprezentacije Srbije dovodi u vezu sa Zvezdom, ali po prvi put Rusi o tome ozbiljnije pišu. Kada se na to doda činjenica da Zvezdan Terzić odlično poznaje Ivanovića, da ga je daleke 2004. iz Srema doveo u OFK Beograd i kasnije prodao u moskovsku Lokomotivu, te da su Bane i Dejan Stanković dugo igrali zajedno u dresu s državnim grbom, odnosno da je baš on nasledio kapitensku traku od Dekija.

Bane se nikada nije jasno deklarisao kao navijač jednog od večitih rivala, ali svojevremeno je izjavio:

"Dok ne završim karijeru ne mogu to da otkrijem, samo hoću da poručim da ću uvek ostati navijač reprezentacije Srbije".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track