SERGEJ MENJA RIM ZA MADRID: Real nudi Laciju 100 miliona evra za Srbina!
Foto: AP/Gregorio Borgia

Seli se Rim menja za Madrid

SERGEJ MENJA RIM ZA MADRID: Real nudi Laciju 100 miliona evra za Srbina!

Fudbal -

Ćao, Lacio! „Kraljevski klub“ spreman da za Milinković-Savića izdvoji ogroman novac

Nakon što je otpala mogućnost da Real angažuje Pola Pogbu u ovom zimskom prelaznom roku, klub iz Madrida se okrenuo srpskom reprezentativcu Sergeju Milinković-Saviću!

Ovu vest plasirala su italijanski mediji pod oznakom „senzacija“. Naime, „kraljevski klub“ je spreman da izdvoji 100 miliona evra za igrača Lacija. Time bi Srbin postao ne samo najskuplji igrač Lacija u istoriji već i najskuplji u Rimu.

Real je veoma zainteresovan da angažuje Sergeja, jer su pregovori s Mančester junajtedom o Polu Pogbi praktično propali. Englezi traže 150 miliona za obeštećenje, a velika plata francuskog fudbalera, koja je tri puta veća od potraživanja Srbina, pravi najveći problem. Menadžer Francuza Mino Rajola želi da iscedi i poslednji evro od „kraljevskog kluba“, što je iznerviralo prvog čoveka Madriđana Florentina Pereza, koji više ne želi da radi sa Italijanom.

Menhengladbah deli prvo mestu Bundeslige s Lajpcigom i danas (18.30) će biti na ozbiljnom testu pošto gostuje Herti, koju je Klinsman probudio. Dvojka u Berlinu je 2,30, kec 3,05, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta - Menhengladbah.

Podsetimo, srpski fudbaler je poslednjih godina bio jedan od najtraženijih igrača u Evropi, jer su za njegove usluge bili zainteresovani Juventus, Čelsi, Inter, PSŽ, Mančester siti, Mančester junajted i mnogo drugi veliki klubovi. Predsednik Lacija Klaudio Lotito nije hteo da pusti Sergeja Milinković-Savića ovog leta, tvrdoglavo tražeći za njega 100 miliona evra. Kako sada stvari stoje, Real je spreman da plati toliku sumu za srpskog fudbalera.

Sergej Milinković-Savić jedan je od najboljih igrača Lacija i nema dileme da njemu pripadaju velike zasluge što se klub iz Rima nalazi na visokom trećem mestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Juventusom u Seriji A, koji ima i utakmicu više. Srpski reprezentativac je u ovoj sezoni startovao na 23 utakmice, uz to postigao je i četiri gola.

Čeka ga Luka Jović Za Srbe 160 miliona evra

Ukoliko Sergej Milinković-Savić dođe u Real iz Madrida sledećeg leta, pridružiće se zemljaku i vršnjaku Luki Joviću, koji je prošlog leta stigao u prestonicu Španije za 60 miliona evra. Ako transfer bude realizovan, to će značiti da je „kraljevski klub“ za dve godine na dvojicu srpskih fudbalera potrošio neverovatnih 160 miliona evra.

foto: Profimedia

Kurir / M. N.

Foto: AP/Gregorio, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track