RADNIČKI DOVEO PRVO POJAČANJE: Mario Maslać predstavljen u Nišu
Foto: FK Radnički Niš

Iskusni štoper na Čairu

RADNIČKI DOVEO PRVO POJAČANJE: Mario Maslać predstavljen u Nišu

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički danas je doveo prvo pojačanje za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije.

U redove vicešampiona Srbije stigao je iskusni štoper Mario Maslać (29), koji je već potpisao ugovor i staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba Miloradu Kosanoviću 10. jaunara, kada počinju pripreme za prolećni deo sezone.

Maslać u Radnički stiže kao proveren igrač sa bogatom biografijom. Tokom karijere ovaj fudbaler je igrao za Veternik, Borac iz Čačka, Osijek, Vojvodinu, kazahstanski Irtiš, letonsku Rigu, te makedonske klubove Belasicu i Akademiju Pandev. Svojevremeno je nastupao i za mladu reprezentaciju Srbije. Pozicija štopera označena je kao jedna od ključnih u ovom prelaznom roku za Radnički, a od Maslaća se očekuje da donese kvalitet više u tom delu tima.

-U klub me dovela uprava Radničkog koja veruje u mene i koja mi je dala poverenje da dođem u ovako veliki klub, koji je na visokoj poziciji u srpskom fudbalu. Nadam se da ću im se odužiti svojim dobrim partijama u svom novom dresu. Dugo sam igrao Superligu Srbije, bio sam kapiten Borca koji je tada bio u vrhu našeg fudbala, imam i internacionalno iskustvo i veoma mi je drago što sam se vratio u Srbiju posle nekoliko godina. Radnički ima visoke ambicije sa kojima sa upoznat i nadam se da ćemo izboriti izlazak u Evropu. Što se tiče tabele, ništa nije gotovo i sa par pobeda na startu možemo da uhvatimo priključak sa timovima iz vrha tabele. Sa trenerom Kosanovićem sa sarađivao u Borcu, obojica smo iz Novog Sada, a što se tiče saigrača, igrao sa sa Melegom u Vojvodini is a Kneževićem u Vojvodini i Borcu, tako da mi neće biti teško da se ovde uklopim- rekao je Maslać.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track