CRKO NAM HLADNJAK! ZATO NISMO STIGLI NA PROSLAVU FSS: Evo zašto Jovanović i Krasić nisu došli na 100. rođendan saveza
Foto: Beta

Srećo, gde si peh slavnih asova

CRKO NAM HLADNJAK! ZATO NISMO STIGLI NA PROSLAVU FSS: Evo zašto Jovanović i Krasić nisu došli na 100. rođendan saveza

Fudbal -

Milan Jovanović i Miloš Krasić nisu došli na jubilarni 100. rođendan saveza jer su ostali na putu zbog neverovatnog malera

Gde su Lane i Krasa, pitanje je koje su mnogi postavljali na proslavi „100 godina FSS“, koja je održana proteklog petka. Naravno da su se našli na spisku zvanica, potvrdili su dolazak...

- Imali su peh na putu, pokvario im se automobil dok su išli ka Beogradu - rekao nam je Nebojša Petrović, član medijskog tima srpske kuće fudbala. Tragom te informacije pozvali smo Jovanovića da čujemo kompletnu priču.

Za početak smo želeli da znamo da li su nekadašnji asovi dobro...

- Ma, super smo, ništa strašno se nije desilo, hvala vama na brizi. Hvala bogu, nikakav sudar, ništa ozbiljno... Crko nam je hladnjak na automobilu, pojavio se samo dim i stali smo nasred puta - objasnio nam je Lane i dodao:

- Sve je počelo od 45 minuta čekanja na naplatnoj rampi, nastavilo se s velikom gužvom kod aerodroma, sve to okej, krenuli smo ranije, stigli bismo, ali onda se desilo ovo sa autom... Nasred puta smo ostali, nismo nikako mogli da ostavimo tu auto i odemo. Uzeli bismo mi taksi i došli, ali šta ćemo sa autom tu... Morali smo da čekamo šlep-službu da se potpišu papiri u vezi s predajom automobila i tek kasno smo to završili - iskreno i otvoren je uvek Jovanović, pa je tako i sada rekao šta mu je na srcu.

- Verujte mi, mnogo nam je krivo što nismo uspeli da dođemo. Veliki jubilej, sto godina saveza, značilo nam je što smo pozvani, to ipak znači da smo ostavili neki trag. Šteta baš - poručio je Jovanović.

M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track