OVO SU SVE DELIJE ČEKALE! Mario Baloteli KONAČNO progovorio o TRANSFERU!
Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

transfer bomba

OVO SU SVE DELIJE ČEKALE! Mario Baloteli KONAČNO progovorio o TRANSFERU!

Fudbal -

Već danima unazad govori se o potencijalnom transferu Marija Balotelija iz italijanske Breše u Crvenu zvezdu.

Po prvi put posle dužeg vremena o narednom prelaznom roku progovorio je i Baloteli koji ipak nije bio baš rečit.

- Moja želja je da ostanem u Breši. Ipak, o svemu će odlučivati predsednik kluba. Ja sam kod kuće i hoću da budem tu i sledeće godine - izjavio je Baloteli, a preneo italijanski "Skaj Sport".

Nekada velika nada svetskog fudbala sada u Breši igra za sumu od 900.000 evra godišnje. Poznato je da su crveno-beli povećali limit kad su plate igrača u pitanju, tako da sada ne predstavlja nemoguću misiju da angažuju i neko jače ime. Januar donosi odgovor na pitanje da li će to biti čuveni Super-Mario.

O Mariju je pričao Deki Stanković u periodu kad su bili saigrači u dresu Intera.

- Moramo da razumemo šta se dešava u njegovoj glavi. Mario je još uvek dete i tako ga i gledamo. Treba imati razumevanja za njegove postupke i kad pogreši - poručio je svojevremeno Stanković.

Višestruka korist!

STANKOVIĆ DONOSI MILIONE!

Od angažovanja Dejana Stankovića srpski prvak mogao bi da ima višestruku korist! Ime legendarnog fudbalera u evropskim krugovima sigurno može da podigne cenu mladim igračima Zvezde koji dolaze. Deki ima jake veze u velikom broju klubova, organizacija, kod dosta trenera, menadžera...

Takođe, očekuje se daleko veća poseta na stadionu „Rajko Mitić“ u prolećnom delu sezone. To znači i više novca u kasi od ulaznica. Nije sada daleko ni mogućnost da crveno-beli dobiju i nekog sponzora od „preko grane“.

foto: Kurir

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track