DRAGO MI JE ŠTO I BENFIKA NIJE ZADOVOLJNA SA ŽIVKOVIĆEM! Miloš Vazura pecnuo bivšeg igrača Partizana!
Foto: Starsport©

hm!

DRAGO MI JE ŠTO I BENFIKA NIJE ZADOVOLJNA SA ŽIVKOVIĆEM! Miloš Vazura pecnuo bivšeg igrača Partizana!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan danas je u jednom prestoničkom hotelu organizovao promociju kalendara za 2020. godinu.

Osim predstavnika kluba na promociji su bili prisutni i čelnici crno-belih Vuletić, Vučelić i Vazura.

Generalni direktor Miloš Vazura dotakao se raznih tema, a jedno od pitanja novinara odnosilo se i na povratam Andrije Živkovića u Humsku.

- I dalje vraćamo dugove zbog tog transfera! Dužni smo još oko 500.000 evra. Bolna je to tema za mene. Drago mi je što ni Benfika nije zadovoljna Živkovićem, ispada da Partizan nije prošao najgore. Znao sam da će Portugalci imati problema i evo – imaju ih. Znam da su za njega date velike pare, želim mu sve najbolje u karijeri - rekao je Vazura novinarima na promociji klupskog kalendara za 2020. godinu.

foto: Profimedia

Na pitanje šta bi se dogodilo kada bi, teoretski, trener Milošević zatražio da se Živković vrati u klub, Vazura je rekao:

- Šta kaže stručni štab – tako će i biti. U tom slučaju, seli bismo da se dogovorimo, ali s obzirom na to kako je otišao...

Podestio je generalni direktor Partizana i koji je ukupni saldo za klub posle Živkovićevog odlaska.

- Partizan je pretrpeo ogromnu štetu, ukupno je morao da plati 3.000.000 evra. Hvala tim ljudima koji su odlagali naplatu, mogli su da nam pre dve godine uzmu sve pare, ali su pokazali razumevanje. Osim toga, interes Partizana je da gura svoju decu, da im diže vrednost. Uz to, imamo na tim pozicijama Asana, Tošića, Markovića, koji će na proleće biti najveće pojačanje ekipe, s njim ćemo izgledati 20 odsto bolje - zaključio je Miloš Vazura.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track