Najnovije vesti

ZVEZDAŠI U HUMANOJ MISIJI: Milijaš i fudbaleri obradovali mališane iz "Anton Skale"
Foto: Crvena zvezda

humanost pre svega

ZVEZDAŠI U HUMANOJ MISIJI: Milijaš i fudbaleri obradovali mališane iz "Anton Skale"

Fudbal

Predsedni kluba Svetozar Mijailović, član stručnog štraba Nenad Milijaš i omladinci crveno-belih podelili paketiće deci sa autizmom

Nekoliko dana pred ulazak u Novu 2020. godinu predstavnici Crvene zvezde obradovali su mališane koji pohađaju školu za obrazovanje dece sa autizmom. Predsednik kluba Svetozar Mijailović obratio se prisutnima i iskazao zadovoljstvo zbog akcije koja se sprovodi sa ovakvom vrstom ustanove. Posebno oduševljenje izazvao je nekadašnji kapiten i sadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Milijaš. Predsednik Mijailović i Nenad Milijaš složili su se da u budućnosti očekuju veći broj akcija sa ustanovama ovakvog tipa.

foto: FK Crvena Zvezda

"Veliko mi je zadovoljstvo što se saradnja sa osnovnom školom „Anton Skala“ nastavila. Želeo bih da čestitam zaposlenima na velikom radu i trudu koji ulažu u radu sa decom. Mališani su današnjom priredbom pokazali da su jednaki sa ostatkom svojih vršnjaka. Posebno mi je drago što smo danas uručili 47 članskih karata i dobili isto toliko novih članova Crvene zvezde" – istakao je predsednik Svetozar Mijailović.

foto: Crvena zvezda

Prisutima se obratila i direktorka škole Nataša Selić Stanković.

"Neopisiva je sreća naših đaka ne samo zbog podele paketića, već i zbog posete mladih fudbalera. Pored donacije koju smo dobili od Fudbalskog kluba Crvena zvezda i UEFA našoj školi, današnja poseta je još jedan divan gest. Svi đaci su bili veoma zainteresovani za članske karte. Zahvalila bih se Crvenoj zvezdi što nam je izašla u susret i podelila članske karte ne samo đacima, već i članovima njihove porodice i na taj način nas prelepo iznenadila u duhu pravih šampiona"– zaključila je Nataša Selić Stanković.

foto: Crvena zvezda

Posle nedavne posete stadionu „Rajko Mitić“, deca sa posebnim potrebama ovog puta uživala su u druženju sa omladincima i kadetima Crvene zvezde koji su se potrudili da im ulepšaju poslednje dane u 2019. godini. Nenad Milijaš zajedno sa mladim nadama kluba delio je deci novogodišnje paketiće i članske karte Crvene zvezde. Mališani nisu krili oduševljenje zbog dobijenih poklona i posete Zvezdine delegacije. Zahvalnost predstavnicima iskazali su poklonima koje su samostalno pripremili.

Fudbalski klub Crvena zvezda nastaviće i u 2020. godini sa humanitarnim radom uz želju da usreći što veći broj mališana širom naše zemlje.

Kurir sport

Foto: www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...