DEJAN STANKOVIĆ PROZIVA 10. JANUARA: Crveno-beli na pripremama na Kipru i u Turskoj! Čeka ih 6 utakmica
Foto: FK Crvena zvezda

NOVI POČETAK

DEJAN STANKOVIĆ PROZIVA 10. JANUARA: Crveno-beli na pripremama na Kipru i u Turskoj! Čeka ih 6 utakmica

Fudbal -

Crvena zvezda će zimske pripreme započeti 10. januara 2020. godine kad će igrači pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića odraditi prvi trening.

Pripreme prvog tima će se obaviti u dve faze i to u inostranstvu.

Već 11. januara ekipa se seli na Kipar gde će u gradu Pafos i staroj bazi, poznatom hotelu “Aleksandar velilki” imati sve uslove za bazične pripreme. Pored napornih treninga na veoma dobrim terenima postoji mogućnost odigravanja i jedne prijateljske utakmice. Ime protivnika i dan odigravanja odrediće se naknadno.

Ekipa se vraća sa Kipra 21. januara i već 24. preseliće se za tursku Antaliju gde će kroz dve nedelje priprema odigrati šest pripremnih mečeva.

Hotel “Regnum” u Beleku pruža fenomenalne uslove za rad, a pred igračima Crvene zvezde nalaze se veoma dobri protivnici. Prvi rival biće poljska Arka iz Gdinje koju trenira naš trener Aleksandar Rogić i taj meč se igra 26. januara. Tri dana kasnije na redu je duel sa najboljim makedonskim timom Vardarom, a 1. februara sa Ludogorecom. Bugarski prvak je stari znanac, mogući rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona i svakako najjači protivnik na pripremama pa će ovaj susret treneru Stankoviću biti jedan od najboljih pokazatelja u radu.

Do kraja Zvezdu čekaju dueli sa slovenačkim Celjem (2. februar), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februar) i dan pre povratka u Beograd sa kazahstanskim Aktobeom (6. februar).

Ekspedicija crveno-belih vraća se u Beograd 7. februara a do starta prolećnog dela i duela sa Čukaričkim na Banovom Brdu 15. februara treniraće u Ljutice Bogdana.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track