NOVOGODIŠNJI ŠOK ZA MURINJA: Ings očerupao Pevce! Lester nastavlja da prati Liverpul
Foto: AP

PREMIJER LIGA

NOVOGODIŠNJI ŠOK ZA MURINJA: Ings očerupao Pevce! Lester nastavlja da prati Liverpul

Fudbal -

Fudbaleri Lestera pobedili su danas na gostujućem terenu Njukasl sa 3:0, u utakmici 21. kola Premijer lige i smanjili zaostatak za vodećim Liverpulom na 10 bodova.

Lester je poveo u 36. minutu, a strelac je bio Ajose Peres, koji je prethodnih pet godina igrao za Njukasl. U 39. minutu prednost je udvostručio Džejms Medison, a konačan rezultat postavio je Hamza Čaudri u 87. minutu.

Lester je posle dva vezana poraza ostvario dve uzastopne pobede, pa posle ukupno 14. zauzima drugo mesto na tabeli sa 10 bodova manje od Liverpula, ali i utakmicom više. Liverpul će u četvrtak igrati protiv Šefild junajteda.

Njukasl je pretrpeo treći uzastopni poraz, ukupno 10. u ligi i 12. je na tabeli sa 25 bodova.

Totenhem je na gostujućem terenu izgubio od Sautemptona sa 0:1. Gol je postigao Deni Ings u 17. minutu.

Žoze Murinjo je tako doživeo Novogodišnji šok.

"Pevci" su pretrpeli sedmi poraz, u poslednje dve utakmice su bez pobede i šesti su na tabeli sa 30 bodova. Sautempton je 11. sa 25 bodova.

Votford je na svom terenu pobedio Vulverhempton sa 2:1. Domaći su poveli golom Đerara Deulofeua u 30. minutu, a drugi gol postigao je Abdulaj Dukure u 49. Konačan rezultat postavio je Pedro Neto u 60. minutu.

Votford je ostvario drugu uzastopnu pobedu, ukupno četvrtu u Premijer ligi i pretposlednji je na tabeli sa 19 bodova. Vulverhempton je posle drugog vezanog poraza sedmi sa 30 bodova.

Ranije danas Brajton i Čelsi odigrali su nerešeno 1:1, a Aston Vila je kao gost pobedila Barnli sa 2:1.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track