OVAJ DETALJ MALO KO JE PRIMETIO: Igrač Vulvsa odigrao utakmicu u drugačijem dresu od saigrača i NIKO MU NIŠTA NIJE REKAO
Foto: AP

hit na ostrvu!

OVAJ DETALJ MALO KO JE PRIMETIO: Igrač Vulvsa odigrao utakmicu u drugačijem dresu od saigrača i NIKO MU NIŠTA NIJE REKAO

Fudbal -

Fudbaler Vulverhemptona Adama Traore poslednjih dana u centru je medijske pažnje zbog svojih transformacija, međutim ovog puta razlog je bizaran.

Naime, Traore se na utakmici sa Vofordom pojavio u dresu bez sponzora, a razlog za to je još bizarniji.

Dok su drugi igrači imali dres sa imenom sponzora jedne kladionice, Traoreov dres je bio ''čist.'' Razlog za ovo još nije poznat široj javnosti, a po društvenim mrežama se spekuliše svašta. Od toga da je sve pobrkao ekonom, pa preko toga da su mu dali dres omaladinskog pogona, pa do činjenoca da je dres rađen u poslednji čas i da je zaboravljena da se stavi reklama sponzora.

foto: AP

Šta se zaista dogodilo nikada nećemo saznati pošto zvaničnog saopštenja iz kluba nema, ali da je bilo komično i nesvakidašnje više je nego jasno.

A s obzirom na to kako igra ove sezone, možda ubrzo više neće nositi dres Vulvsa. Oko njega se vrti sve više klubova koji ga žele, a iako je igrao za Barselonu, ne bi imao ništa protiv toga da pređe u redove Real Madrida.

- Pristao bih, naravno. Sa Barselonom sam imao nesporazum, nisam se razišao s njima u najboljim odnosima, ali tu ću priču zadržati za sebe - kaže Adama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track