CELOG ŽIVOTA KAO RATNIK: Hrvatski fudbaler objasnio zašto je odlučio da ode u Katar
Foto: Profimedia

DUGO RAZMIŠLJAO

CELOG ŽIVOTA KAO RATNIK: Hrvatski fudbaler objasnio zašto je odlučio da ode u Katar

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić rekao je danas da je dugo razmišljao o tome gde će nastaviti karijeru, ali da je drugačija sredina presudila da potpiše za katarski Al Duhail.

"Imao sam dovoljno vremena da razmislim o svim ponudama koje sam dobio i svojoj dugoj profesionalnoj karijeri u Evropi. Razmišljao sam o traženju drugačijeg okruženja za nastavak rada", rekao je Mandžukić, prenose italijanski mediji.

On je za klub iz Katara potpisao ugovor do leta 2021. godine, te je rekao da se već sada oseća "kao kod kuće".

"Želim da se zahvalim novom klubu jer su mi pružili veliku pomoć na terenu i van njega. Moram ponovo da vidim Mehdija Benatiju, koji je sjajan fudbaler i čovek, njegovo prisustvo ovde mi je veoma korisno", kazao je Mandžukić.

Hrvatski fudbaler nije igrao od maja 2019. godine, pošto ga je trener Juventusa Maurisio Sari izbacio iz sastava.

"Ja sam ratnik celog života, teško sam se borio da ostanem u formi. Očigledno je da moram da upoznam nove saigrače, ali dobro se osećam i zadržao sam svoju formu. Ne želim da pričam o prošlosti, gledajmo u budućnost. Rekao sam već sve što sam želeo i neću da se ponavljam", rekao je on.

On je kazao i da nagadjanja o njegovom sukobu s Kristijanom Ronaldom nisu tačna.

"Svi znaju da je on neverovatan igrač, naporno radi i zaista sam uživao igrajući s njim. Odlično smo se razumeli", kazao je Mandžukić.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track