NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Robi odveo Bajka u Tursku! (FOTO)
Foto: Instagram

našli se stari prijatelji

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Robi odveo Bajka u Tursku! (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pozvao bivšeg golmana crveno-belih Bobana Bajkovića da mu bude asistent u Kajzeriju

Boban Bajković dobio je najlepšu novogodišnju čestitku od svog prijatelja Roberta Prosinečkog! Nekadašnji golman Crvene zvezde radiće kao pomoćnik Velikog Žutog u turskom Kajzeriju.

Popularni Bajko stigao je danas u Antaliju, gde se Kajzeri nalazi na pripremama.

foto: Saša Pavlić

- Robi me nije zaboravio! Čim je dobio novi posao u Kajzeriju, odmah me je nazvao i pitao da li bih hteo da budem trener golmana u njegovom stručnom štabu. A, kad Robi zove... Ko njega može da odbije? Hvala mu do neba što me se setio. Jedva čekam da počnem sa novim poslom. Neće nam biti lako, jer se Kajzeri bori za opstanak - rekao je Boban Bajković za Kurir i nastavio:

- Hvala mom klubu Crvenoj zvezdi što mi je izašao u susret. Hvala direktoru omladinske škole Draganu Mladenoviću i glavnom treneru Nikoli Jeliću.

foto: Starsport©

Kajzeri se nalazi na poslednjem mestu lige Turske sa svega 10 bodova. Čeka ih velika borba za opstanak. U prvenstvu je trenutno pauza, a Robi i Bajko će na klupi Kajzerija imati debi 19. januara kada gostuju Alanjasporu.

Kurir sport/A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track