PRIČA ZA OSKARA! Bio je prvak sa Lesterom, reprezentativac Engleske, a sada ga niko živi ne želi u svojim redovima!
Foto: EPA

NEVEROVATNO

PRIČA ZA OSKARA! Bio je prvak sa Lesterom, reprezentativac Engleske, a sada ga niko živi ne želi u svojim redovima!

Fudbal -

Nisu svi profitirali od epske sezone u kojoj je Lester osvojio Premijer ligu.

Deni Drinkvoter prošao je put od trnja do zvezda i nazad. Ovaj 29-godišnji fudbaler, svojevremeno i engleski reprezentativac, našao se u vel9ikom problemu. Barnli mu je dao otkaz čak šest meseci pre isteka ugovora, a sada ima problem sa pronalaženjem novog kluba.

One sezone u Premijer ligi odigrao je samo 59 minuta i još 90 u Liga Kupu kada je trećeliga Sanderlend eliminisao njegov Barnli. Drinkvoter pamti i incident iz noćnog kluba kada ga je prebila šestočlana grupa mladića u jednom noćnom klubu u Mančesteru. Englez je tada ozbiljno stradao, povredio je zglob zbog čega je morao na pauzu.

Sada mu sledi povratak u Čelsi, koji ga je na leto 2017. godine kao senzaciju Lesteru platio čak 40 miliona evra i portpisao ugovor sa njim na pet godina. Prvu je nekako i pregurao, a onda je krenuo sunovrat kod Sarija kada je odigrao samo jedan meč za prošlu sezonu. Kada se na to doda ovih šest meseci u Barnliju, Drinkvoter je za godinu ipo dana odigrao svega 179 minuta.

Frenk Lampard će mu teško pružiti priliku s obzirmo da na toj pozciji ima Kantea, Barklija, Žoržinja i Kovačića. Verovatno će morati da traži novi klub. Mediji spekulišu kako bi Aston Vila mogla da se dogovori sa Drinkovterom s obzirom da ne mogu da računaju na dva ključna igrača na toj pozciji - Griliša i Mekginija koji će pauzirati skoro tri meseca.

Ostaje pitanje samo u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju Drinkvoter i da li je Vila spremna da trpi sve njegove hirove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track