DARKO KOVAČEVIĆ O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Njihove smrti su me slomile, hteo sam da dignem ruke od svega!
Foto: Starsport©

potresna priča

DARKO KOVAČEVIĆ O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Njihove smrti su me slomile, hteo sam da dignem ruke od svega!

Fudbal -

Darko Kovačević, koji je ovog utorka ranjen u Atini, preživeo je pravu tragediju kada su mu jedno za drugim umirali brat, otac i majka.

Pre 15 godina je Kovačević doživeo veliku tragediju kada je razmišljao da kaže zbogom fudbalu.

"Njihova smrt me je do te mere uzdrmala da sam hteo da dignem ruke od svega. Čašu tuge prelio je gubitak majke koja je bila oslonac cele porodice. Evo od tada su prošle dve godine, a ja sam se povukao zbog brojnih laži koje su o meni pisali pojedini mediji u Srbiji. Od tada nisam dolazio kući, želeo sam da prekinem svaki kontakt. Sada sam odlučio da ipak ponovo dođem, stižem na leto i planiram da ostanem dva meseca" - ispričao je Kovačević za "Novosti" 2007. godine.

Uz njega je u tim najtežim trenucima bila supruga Danijela i deca, koji su mu pomogli da se izbori sa ogromnom tugom.

"Neću da me neko sažaljeva, ali doživeo sam nokaut za komu. Na sreću, "probudio" sam se uz suprugu Danijelu, ćerku Stelu i sina Darka. Posvetio sam se njima i treninzima, ali bez obzira na sve i na vreme koje prolazi i leči, ožiljci ostaju do kraja života."

Podsetimo, na njega je pucano iz manjeg vozila, koje su napadači nakon atentata spalili. Nedugo zatim se pojavio i prvi snimak sa mesta nesreće, a Darko se obratio iz bolnice.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track