Najnovije vesti

STEŽE SE OBRUČ OKO NAPADAČA NA DARKA KOVAČEVIĆA? Zapaljen auto i pištolj kriju istinu, policiji olakšana istraga

istraga

STEŽE SE OBRUČ OKO NAPADAČA NA DARKA KOVAČEVIĆA? Zapaljen auto i pištolj kriju istinu, policiji olakšana istraga

Fudbal

Pokušano je ubistvo Darka Kovačevića u Grčkoj, u utorak uveče u Glifadi, a dan kasnije isplivala su dva ključna dokaza koja bi mogla da pomognu policiji u rasvetljavanju ovog slučaja.

Podsećanja radi, iako je nekoliko grčkih novina javilo da je Darko izbegao metak prilikom pucanja na njega, te da je u bolnici je zbog povrede kolena koju je zadobio prilikom pada (dok je "Iefimerida" otišla korak dalje tvrdeći da je na njega pucano sa suvozačevog sedišta "Smart" vozila, koje se zaustavilo ispred Kovačevićeve kuće u Glifadi kada je on išao ka svojim kolima), "Fosonline" ima potpuno drugačiju verziju.

Po tom mediju, traljavost nesuđenog ubice je pomogla Kovačeviću, jer je atentatoru - ispao pištolj pre nego što je pucao. Ali to nije sve.

Kako javlja grčki "Njuzbist", policija je u zapaljenim kolima koje je koristio napadač pronašla delove oružja, a pritom se otkrilo i da registarske tablice nisu prijavljene kao ukradene, pa je možda potencijalni ubica bio u sopstvenom vozilu kada je probao da ubije Darka Kovačevića.

Iako su plastični delovi pištolja izgoreli, oni metalni poslati su u forenzičku laboratoriju, kako bi stručnjaci pokušali da otkriju što više detalja koje bi koristile istrazi. U tu "Elasa" policijsku laboratoriju prenet je i spaljeni "Smart", iz istog razloga.

Motiv za ovaj pokušaj ubistva još uvek nije rasvetljen, ali bi registracija i delovi pištolja "glok" (pronađeni u spaljenom automobilu blizu starog aerodroma u Glifadi), mogli da pomognu grčkoj policiji da brzo rasvetli ovaj slučaj.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...