OGLASIO SE DARKO KOVAČEVIĆ POSLE ATENTATA: Nemam neprijatelje! Sport i porodica su jedine stvari koje čine moj život
Foto: Pritnscreen/Instagram

ISTRAGA U TOKU

OGLASIO SE DARKO KOVAČEVIĆ POSLE ATENTATA: Nemam neprijatelje! Sport i porodica su jedine stvari koje čine moj život

Fudbal -

Pokušaj ubistva slavnog srpskog fudbalera Darka Kovačevića potresla je javnost, a sada se oglasio i on sam putem društvenih mreža i zahvalio svima na podršci koju je dobio u teškom trenutku.

Kovačević je na društvenim mrežama sledeće reči:

"Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete", napisao je Kovačeić na Instagramu.

foto: Pritnscreen/Instagram

Na bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Darka Kovačevića, pucano je u utorak uveče ispred kuće u letovalištu Glifadi nedaleko od Atine, a policija je nedugo zatim pronašla i automobil kojim se napadač odvezao. Istraga je u toku.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track