Najnovije vesti

ISTRAGA POKUŠAJA UBISTVA KOVAČEVIĆA: Srbi uhapšeni na mestu atentata! Veče pre pucnjave nosili pištolje s prigušivačem
Foto: Starsport©

Šokantno

ISTRAGA POKUŠAJA UBISTVA KOVAČEVIĆA: Srbi uhapšeni na mestu atentata! Veče pre pucnjave nosili pištolje s prigušivačem

Fudbal

Grci javljaju... Dvojica državljana naše zemlje u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Darka Kovačevića, što potvrđuje pisanje Kurira da je metak naručen iz Beograda.

Istraga atentata na Darka Kovačevića donosi nove šokantne detalje - veče pre pucnjave na slavnog fudbalera na istom mestu uhapšena su dvojica Srba koji su imali pištolje s prigušivačem!

Ovu informaciju iznose grčki mediji, što potvrđuje jučerašnje pisanje Kurira da postoji sumnja da je atentat naručen iz Beograda! Iako su najavljivali da će tražiti pomoć, grčka policija još nije kontaktirala sa MUP Srbije. Slavni fudbaler juče je pozvan da dopuni svoje izjave policiji, a poslednje informacije govore i to da je metak koji je ispaljen zapravo bio upozorenje za Kovačevića, a ne onaj kojim bi ga ubili.

I upravo taj metak upozorenja je navodno naručen iz Srbije jer, prema pisanju pojedinih grčkih medija, cela akcija ima neku vrstu potpisa ovdašnjeg podzemlja. Automobil koji je korišćen tokom napada je ukraden, zamenjene su mu tablice, pa je zapaljen, a navodno je i pištolj „glok“, iz kog je pucano, poznat u srpskim krugovima.

foto: MN Press

Još jedna činjenica zbog koje grčka policija sve više sumnja da je napad dirigovan iz Srbije jeste i prošlogodišnji eksces, kada je ispred stana Darka Kovačevića nađena krv. Tada je naš bivši fudbaler, u tom trenutku sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, izjavio da se sam povredio i nije želeo lekarsku intervenciju. Ustanovljene su povrede na glavi i ruci, a jedan od komšija rekao je da je Darko izgledao kao da se upravo vratio iz nekog izlaska, pa je ceo slučaj brzo zaboravljen.

Sada se nanovo otvara pitanje da li se Kovačević u maju zaista sam povredio (glava i ruka) ili je i tada došlo do nekog fizičkog obračuna koji je mogao da preraste u pucnjavu od pre nekoliko dana.

Kurir Sport/J. Spasić - G. Filipović/Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...