HAJDIN OSTAJE ZMAJ! Fudbaleri Voždovca počeli pripreme pred nastavak sezone!
Foto: FK Voždovac

bravo

HAJDIN OSTAJE ZMAJ! Fudbaleri Voždovca počeli pripreme pred nastavak sezone!

Fudbal -

Fudbaleri Voždovca počeli su danas pripreme za drugi deo sezone, a trener Radomir Koković je na raspolaganju imao 25 igrača.

"Nastavljamo gde smo stali, uz odmor koji nam je dobro došao nakon naporne polusezone u kojoj smo ostvarili sjajne rezultate, neke od najboljih u istoriji kluba. Želimo da nastavimo istim tempom, da gradimo naš prepoznatljivi stil igre", rekao je Koković na okupljanju.

Kapiten ekipe Nemanja Nikolić istakao je da je srećan što kod svih saigrača vidi želju da nastave tamo gde su stali u decembru.

Sportski direktor Jovan Damjanović je rekao da klub ne planira da pravi drastične promene u sastavu.

"Pregovaramo sa dvojicom igrača sa čijim dovodjenjem bi trebalo da bude kompletan igrački kadar koji će izneti drugi deo sezone. Možda bude još nekih odlazaka. Za ponos je što mladi igrači i pored ponuda iz inostranstva žele da ostanu do kraja sezone, što pokazuje da Voždovac zaista pruža idealne uslove za napredak", rekao je Damjanović.

Generalni direktor Miloš Mirković je naveo da će klub maksimalno stati iza svih igrača i stručnog štaba i istrajati u ispunjenju visokih ciljeva koji su postavljeni.

Fudbaleri Voždovca će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, a 19. januara će otići u Antaliju gde će boraviti dve nedelje.

Voždovac posle 20 kola zauzima šesto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 35 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track