Najnovije vesti

PARNI VALJAK UPALIO MOTORE: Savo Milošević obavio prozivku! 31 fudbaler na spisku putnika za pripreme
Foto: Starsport©

PRVI DEO PRIPREMA U TURSKOJ

PARNI VALJAK UPALIO MOTORE: Savo Milošević obavio prozivku! 31 fudbaler na spisku putnika za pripreme

Fudbal

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za proleći deo sezone.

Treneru Savi Miloševiću na prozivci u Sportskom centru Teleoptik javio se 31 fudbaler, koji će odraditi prvi deo priprema u Turskoj.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Đorđe Vukanić, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović i Nikola Čolić.

foto: Starsport©

Crno-beli već sutra putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice, a od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

Trener crno-belih zadovoljan je jer je ekipa gotovo nepromenjena.

"Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci u kojima smo pokazali svima da smo ozbiljan tim pre svega. Ono što mi verujemo da ova ekipa može mnogo više. Možda najveći plus u odnosu na neke prethodne prelazne rokove je taj da je 95 odsto ekipe tu, nije bilo osipanja i mislim da je to najveći dobitak i da ćemo biti u prilici da pripreme obavimo bolje nego letnje i da podignemo nivo igre", rekao je Milošević.

foto: Starsport©

"Pametni ljudi su mi objasnili da ne obećavam ništa osim da smo svi dužni da damo maksimum ceo ovaj period do juna, pa ćemo posle videti", dodao je on.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je igračima da su ciljevi ostali isti - da se pobedjuje.

"Postoji jedan spor unutar stručnog štaba, pre svega sa Savom Miloševićem, da li ste vi kao ekipa na 60 ili na 65 odsto svojih mogućnosti. Taj spor vi treba da razrešite. Voleo bih da je Savo u pravu i da je to samo tih 65 odsto i da posle ovih priprema, ja bih želeo, da Savo bude u pravu, da igra bude na bar na 80 odsto mogućnosti, a da onih 100 sačuvate za evropska takmičenja. Ciljevi Partizana ostaju isti, borba na više frontova sa željom da pobedjujemo", naveo je Vučelić.

foto: Starsport©

Jesenji deo sezone u Super ligi Srbije Partizan je završio na drugom mestu sa 11 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

1 / 14 Foto: Starsport©

(Kurir sport, Beta)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...