Crno-beli upalili motore

KURIR U BELEKU! PARTIZAN STIGAO NA PRIPREME U TURSKU: U avionu za Antaliju ipak nije bilo jednog igrača!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u popodnevnim časovima, negde oko 19 sati po lokalnom vremenu, stigli su u Belek gde će im u narednih 14 dana biti baza za prvi deo priprema za nastavak sezone.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Turske - Nemanje Ilića!

Put od Beograda do Antalije u trajanju od skoro osam časova malo kome da je prijao. Ipak, nekoliko poznatih lica pravili su društvo crno-belima na putu do poznatog turskog letovališta, pa je nivo raspoloženja bio konstantno na visokom nivou.

Zajedno sa ‘’parnim valjkom’’ put Istanbula krenuo je i heroj nedavnog večitog derbija Miloš Jojić, koji je nekoliko prethodnih dana u Beogradu individalnu tenirao sa kondicionim trenerom crno-belih. Jojić je sa bivšim saigračima putovao do Istanbula, gde ih je na samom aerodromu dočekalo novo iznenađenje. Reč j takođe o dva bivša igrača Partizana Milanu Radinu i Nemanji G. Miletiću, koji su se sa svojom Koronom takođe uputili na prvi deo priprema za nastavak tekuđe sezone.

foto: Kurir sport/Nemanja Ilić

S obzirom da je put bio naporan i neočekivano dug, trener Milošević igračima je dao slobodno veče kako bi se što bolje odmorili za ono što sleduje. Već u utorak očekuje se prvi jutarnji trening, a za večernje časove, u lokalitetu hotela ‘’Suenjo’’zakazan je i drugi termin. U tempu od dva treninga svakodnevno crno-beli će u narednih 14 dana u poznatom turskom odmaralištu tempirati formu za nastavak sezone.

Ono što je takođe veoma zanimljivo i što je prvo upalo u oko svim putnicima za Tursku jeste nepojavljivanje jednog igrača. Reč je o Dominiku Dingi koji je očigledno u poslednji čas precrtan sa spiska, pa se veruje da će uskoro pronaći novu sredinu.

Na put u Antaliju sa Partizanim krenuli su sledeći igrači:

Golmani: Stojković, N. Stevanović, Popović, Vukanić;

Defanzivci: MIletić, Lutovac, Ostojić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević, Brežančić;

Vezisti: Zdjelar, Šćekić, Smiljanić, Natho, F. Stevanović, Stanojlović, Suma, L. Pavlović, L. Marković, Tošić, Lakčević, Knežević, Momčilović, Čolić;

Napadači: Asano, Sadik, Ivanović, Jović i Arambašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track