KURIR U BELEKU Stigla ponuda za Sadika: Klub iz Katara za Nigerijca nudi 10 miliona evra
Foto: Beta/Branislav Božić

OTKRIO SAVO MIOLOŠEVIĆ

KURIR U BELEKU Stigla ponuda za Sadika: Klub iz Katara za Nigerijca nudi 10 miliona evra

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević otrkio je novinarima u Beleku da je za Umara Sadika stigla ponuda od jednog katarskog kluba od 10 miliona evra.

Za Kurir iz Beleka - Nemanja Ilić

Savo Milošević je na prozivci u Beogradu rekao da nijedan igrač nije na prodaju i da očekuje da će se crno-beli u zimskom prelaznom roku pojačati na dve do tri pozicije, ali da klub neće žuriti s dovođenjem pojačanja.

"Imamo ozbiljne ponude za četvoricu igrača već sada, ali smo odbili sve i odbićemo i one koje budu. Rekao sam već, nijedan igrač nije na prodaju. S druge strane, svi su na prodaju, ali biću konkretan – za Sadika imamo ponude sedam, osam miliona i to ne dolazi u obzir. Ako neko ponudi 15 miliona, naravno da ćemo ga pustiti. Naći ćemo onda drugog špica", rekao je Milošević novinarima u Sportskom centru Teleoptik, na početku priprema za nastavak sezone.

foto: Starsport©

Međutim, sada je novinarima na pripremama u Beleku otkrio da je za Umara Sadika stigla ponuda iz Katara od 10 miliona evra. To je ujedno i najnovija informacija vezana za transfer visokog Nigerijca.

(N. Ilić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track