Najnovije vesti

POZNATO S KIM ĆE PARNI VALJAK ODMERITI SNAGE

KURIR U ANTALIJI! SAVINI IZABRANICI ODRADILI PRVI TRENING: Fudbaleri Galatasaraja dočekali crno-bele

Fudbal

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening na pripremana u turskom Beleku.

Specijalni izveštač Kurira iz Turske - Nemanja Ilić

Pošto su crno-beli u hotel u Beleku stigli tek u ponedeljak u kasnim večernjim časovima posle dugog i teškog leta, šef Milošević je održavanje prvog treninga pomerio za utorak popodne, dok je pre podne odrađen samo trening u teretani. Svih 30 igrača (osim Dinge koji se nije pojavio iz nepoznatog razloga) bilo je na raspolaganju Savu Miloševiću.

Trening je održan po veoma sumornom vremenu, ali na sreću, kiša koju su najavljivali danima, nije pala. Teren na kome će se održavati treninzi u narednim danima je veštački, ali kako je moglo da se čuje od same struke, veštak je u idealnom stanju.

Nakon uvodne ševe koja je poslužila kao zagrevanje, usledile su taktičke vežbe kao što bolja priprema za predstojeće prijateljske mečeve. Nešto ranije danas, Milošević je otkrio i sa kojim ekipama će se crno-beli sastati na ovim pripremama. Osim Ružemberoka, koji smo ranije najavili, naknadno je zakazan meč i sa poljskom Krakovijom, i jedan meč za mlađe igrače sa, za sada, još nepoznatim protivnikom. Termini odigravanja ovih duela su 22. i 26. januar, ako sve bude po planu.

Galatasaraj dočeko crno-bele!

Fudbaleri turskog Galatasaraja dočekali su fudbalere Partizana u Beleku. Prvotimci Galate već nekoliko dana smešteni su u hotelu odmah pored crno-belih, upravo tamo gde se nalaze srpski novinari, a sve u sklopu ogromnog rizorta’’Suenjo’’ koji se prostire na površini od nekoliko hiljada kilometara. Fudbaleri Partizana i Galatasaraja trenirali su na istom terenu, naravno ne u istom terminu.

Kurir sport / Nemanja Ilić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...