KURIR SAZNAJE! PARTIZAN DOBIO NOVU PONUDU ZA SADIKA, I TO KAKVU: Savo, šta sada!?
Foto: Starsport©

BOMBA U HUMSKOJ!

KURIR SAZNAJE! PARTIZAN DOBIO NOVU PONUDU ZA SADIKA, I TO KAKVU: Savo, šta sada!?

Fudbal -

Fudbaleru Partizana Umaru Sadiku, sudeći po ponudama iz inostranstva u poslednjih nekoliko dana, cena na tržištu raste astronomskom brzinom.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Beleka - Nemanje Ilića

Pre nekoliko dana šef struke Savo Milošević izjavio je kako su crno-beli odbili čak tri ponude za Sadika, a da je poslednja dostigla vrednost od čak deset miliona evra, koju je poslao neimenovani klub iz Katra.

Sve to nije pokolebalo Miloševića koji je ponovo naglasio kako ne planira da prodaje Sadika ukoliko na stolu ne vidi ponudu od 15 miliona evra.

"Što se tiče Sadika, nisam razgovorao sa ljudima u klubu, niti mogu da znam namere Astene, ali ono što mogu da kažem i vama, cena za Sadika neće biti ispod 15 miliona evra. O ponudama ispod deset nećemo ni razgovarati. Za ovaj i za svaki prelazni rok. On nije na prodaju, kao prvo, ali naravno sve je na prodaju ako neko ponudi pravu cifru", rekao je Milošević tada novinarima.

Međutim, pitanje je kako je Milošević odreagovao kada je čuo za najnoviju ponudu.

Naime, kako Kurir saznaje od izvora bliskih klubu, a koju je potvrdio i jedan od visokih čelnika crno-belih, na adresu kluba iz Humske stigla je nova ponuda. Ime kluba za sada nećemo otkrivati (zbog poverljivosti pregovora), ali ono što je poznato svakako jeste da je ponuda "teška" čak 12 miliona evra.

Sada se pitamo samo jedno - da li će Milošević ostati dosledan svojoj odluci da Sadika ne prodaje za sumu manju od 15 miliona ili će ovih 12 miliona biti dovoljno da zadovolji apetite, kako šefa, tako i celog kluba.

Kurir sport / Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track