RAUL BRAVO NARUČIO ATENTAT?! Grci bruje o sukobu Španca i Srbina! Đorđević: Ne znam!
Foto: Profimedia, @starsport

Šok

RAUL BRAVO NARUČIO ATENTAT?! Grci bruje o sukobu Španca i Srbina! Đorđević: Ne znam!

Fudbal -

Spekulacija ili... Španski as navodno organizovao napad na Darka Kovačevića na pravoslavni Božić ispred njegove kuće na Glifadi jer Srbin zna za njegove prljave poslove

Neverovatna vest dolazi iz Atine! Iza atentata na srpskog fudbalskog asa na Glifadi stoji niko drugi do njegov bivši prijatelj i saigrač iz Olimpijakosa Raul Bravo.

Grčki mediji bruje o ovoj vesti, ali ne navode konkretne razloge zbog kojih je došlo do takvih nesuglasica između dvojice velikih fudbalera da je jedan od njih poželeo da ih reši pištoljem u pravoj mafijaškoj sačekuši. A ni njihov nekadašnji saigrač Predrag Đorđević nije želeo da se upušta u dalje spekulacije:

- Nisam upućen i ne znam ništa o tome - bio je kratak legendarni fudbaler i kapiten Olimpijakosa u poruci Kuriru.

foto: Profimedia

Pretpostavlja se da su razlog nameštaljke i razne druge zakulisne radnje u fudbalu zbog kojih je Raul Bravo nedavno uhapšen u Španiji. Tamošnja istraga došla je do saznanja da je bivši defanzivac Real Madrida organizator grupe koja se bavila štelovanjem rezultata i pranjem para, a u kojoj su još bili kapiten Valjadolida Borha Fernandez, bivši igrač Lidsa Samuel Saiz i predsednik Ueske Agustin Lasosa.

Navodno, Kovačević je detalje o njihovim poslovima prepričavao u nekom društvu, što je došlo i do pritvorenog Brava, pa je kao potencijalno nezgodan svedok dobio opomenu na pravoslavni Božić, uveče 7. januara ispred svoje zgrade na Glifadi.

Bravo i Kovačević su inače dugo godina bili rivali u španskoj Primeri, da bi od 2007. zajedno zaigrali u dresu Olimpijakosa sve do 2009. godine i povlačenja Srbina u igračku penziju zbog srčanih problema.

Kurir / Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track