STIGLA NOVA PONUDA ZA FUDBALERA PARTIZANA: Standardni prvotimac crno-belih na meti kluba iz španske Primere
Foto: Starsport©

PARNI VALJAK NA CENI

STIGLA NOVA PONUDA ZA FUDBALERA PARTIZANA: Standardni prvotimac crno-belih na meti kluba iz španske Primere

Fudbal -

Na adresu kluba iz Humske stigla je nova ponuda.

Iz Beleka za Kurir - Nemanja Ilić

Nakon višemilionskih ponuda za Sadika, Pavlovića i Stevanovića ‘’parni valjak’’ je dobio još jednu, i to iz španske Priemere. Naime, Alaves je poslao ponudu za Aleksandra Šćekića u vrednosti od milion evra. NIje višemilionska ponuda kao ove prethodnih dana, ali ništa manje značajna, bez sumnje.

foto: Starsport©

Još letos, jedan ruski klub bio je u ozbiljnim pregovorima sa Partizanom za crnogorskog fudbalera, ali tada kao i sada uprava ne želi da jedan od ključnih igrača crno-beli napusti klub. Ostaje pitanje samo da ali će Alaves pojačati ponudu i koja je to ponuda koja će zadovoljiti apetite uprave kluba iz Humske ulice.

foto: partizan.rs

Šćekić je crno-beli dres obukao 21. avgusta 2018. godine kada je za 100. 000 evra prešao iz turskog Genčelenbirligija. Pre toga nosio je dres crnogorskih klubova Bokelja, Berana i Jedinstva. Za skoro dve sezone u dresu crno-belih odigrao je ukupno 54 utakmice u svim takmičenjima i postigao tri gola uz dve asistencije. Dres reprezentacije Crne Gore nosio je ukupno 15 puta, a debi u nacionalnom timu upisao je 24. marta davne 2016. godine.

(Nemanja Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track