KLJUČNO PITANJE ATENTATA NA DARKA U ATINI: Misterija metka! Nema čaure posle pucnja na Kovačevića
Foto: Starsport©

Bez odgovora DVE NEDELJE

KLJUČNO PITANJE ATENTATA NA DARKA U ATINI: Misterija metka! Nema čaure posle pucnja na Kovačevića

Fudbal -

Pažljivo skovan plan! Dosadašnja saznanja iz istrage govore da je napadač najverovatnije namerno pucao daleko od Darka.

Klupko u vezi s napadom na Darka Kovačevića još uvek je zamršeno! Grčka policija i dalje nema odgovore na neka od ključnih pitanja. Jedno od njih je gde je metak kojim je pucano na Darka?

Prošlo je dve nedelje od jezivog događaja u Atini, a nadležni organi i dalje nisu pronašli čauru koja je ispaljena na legendarnog fudbalera. Prema pisanju atinskih medija, to navodi da je hitac bio samo upozorenje:

- S obzirom na blizinu sa koje je ispaljen metak na Kovačevića, istražitelji misle da se radi o profesionalcu koji je namerno promašio tako što je pucao verovatno u visinu ili možda na potpuno drugu stranu. Metak još uvek nije pronađen, što ide u prilog činjenici da se radilo o opomeni i da je namerno hitac završio daleko od tog mesta - otkrivaju grčki mediji.

Sve vodi ka tome da je ceo plan opominjanja Kovačevića pažljivo i do najsitnijih detalja organizovan.

- Automobil je zapaljen na mestu gde nema žive duše, nikakvih ljudi, kamera. Ukraden je dva i po meseca pre napada na Kovačević. Spaljeni pištolj u automobilu još je jedan dokaz temeljne organizacije.

Istragu o napadu na nekadašnjeg fudbalera i dalje vodi Odeljenje za ucene, što je dokaz da priča definitivno ide u tom pravcu. Pitanje je šta je konkretno predmet ucenjivanja, da li pozajmice od zelenaša, pokušaj reketiranja ili nešto treće.

Pretpostavke RAUL BRAVO NARUČILAC?

foto: Profimedia

Nekadašnji Darkov saigrač iz Olimpijakosa Raul Bravo pominje se kao potencijalni naručilac atentata. Bravo je u zatvoru već duže vreme, ali to ga navodno nije sprečilo da na ovaj način pošalje opomenu Kovačeviću.

Kao razlog se pominje što je navodno srpski as pričao u nekom društvu o detaljima Bravovih nelegalnih poslova, a cela priča je došla upravo do Raula.

Kurir.rs / M. Bjelinić / Foto:Starsport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track