APLAUZI PO PLJUSKU: Dejan Stanković hvalio crveno-bele! Zvezdini fudbaleri na maksimumu po kiši (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

PRETPOSLEDNJI DAN

APLAUZI PO PLJUSKU: Dejan Stanković hvalio crveno-bele! Zvezdini fudbaleri na maksimumu po kiši (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su pretposlednji trening na zimskim pripremama na Kipru.

Puleni Dejana Stankovića marljivo su razrađivali delove taktike pred sutrašnju prvu kontrolnu utakmicu protiv Arisa.

Igrači su, po dolasku na teren, odradili zagrevanja na način na koji će se pripremati pred utakmicu, baš prema preporukama i zamislima kondicionog trenera Federika Panonćnija. Laganim istrčavanjima i razgibavanjem pripremili su se za nastavak treninga.

foto: FK Crvena zvezda

Zatim se prešlo na parcijalno uvežbavanje tehnike i brzine dodavanja, kao i pomeranje linija. Podeljeni po grupama prvotimci Zvezde upijali su savete stručnog štaba koji ih je pažljivo i posvećeno uputio u sve detalje plana taktike.

foto: FK Crvena zvezda

Potom su, podeljeni u dve grupe na skraćenom terenu igrali između sebe. Svaki igrač je dao maksimum, tako da aplauzi Dejana Stankovića nisu izostali. Na pola igre, počeo je jak pljusak, međutim to nije omelo Zvezdine snage da budu još jače i upornije u želji za postizanjem golova. Kako je kiša pojačavala svoj intezitet, tako su i prvotimci bili sve brži. Na kraju treninga Dejan Stanković je održao kratak sastanak na samom terenu i pohvalio svoje momke.

foto: FK Crvena zvezda

Sutra ujutru ih očekuje poslednji trening na zimiskim pripremama u Pafosu, dok je za 17 časova po lokalnom vremenu zakazana prva test utakmica protiv Arisa iz Limasola.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track