REVOLTIRAN

KURIR U BELEKU! MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS: Trener Partizana objasnio zašto je povukao ekipu sa terena! KURIR TV

Fudbal -

Pobeda crno- belih na prvoj pripremnoj utakmici u Beleku ostala je u sencii odluke trenera Sava Miloševića da povuče ekipu sa terena dva minuta pre kraja utakmice zbog nedosuđenog penala za Partizan.

Specijalni izveštač Kurira iz Beleka - Nemanja Ilić

Milošević je u razgovoru za Kurir objasnio šta ga je navelo na ovakav postupak.

"Uopšte se ne radi o rezultatu, ovo je trening meč i najvažnije mi je bilo da vidim gde se nalazimo trenutno što se fizičke spreme tiče , da bi imali pravi pokazatelj za dalji nastavak priprema", počeo je Savo svoje izlaganje i nastavio.

"Iznervirao me je amaterski nivo suđenja. Ušli smo u prijateljsku utakmicu, ali se posle 15 minuta videlo da to neće biti prijateljska. Protivnik je igrao tako da je to bila profesionalna utakmica, a ako je profesionalna onda svi akteri na terenu moraju da budu profesionalni. Ovo nije ni amaterski nivo, nisu dorasli takmičenju na terenu. Doćićemo u situaciju da se igrači povrede na prijateljskoj utakmici. Razumem njih, oni rade svoj posao, imali smo mi i žešće pripremne utakmice od ove na Zlatiboru i Sloveniji. Ako želite da igrate profesionalnu utakmicu, onda i sudije moraju da budu profesionalne ", objasnio je Milošević

A evo šta je Savo Milošević rekao posle meča o učinku mladih igrača, ali i novajliji Škrbiću:

"Škrbić je zanimljiv igrač. Pokazao je za kratko vreme da nije slučajno ovde. Odmah bih ga potpisao da je u takmičarskom ritmu, pošto nije dugo igrao, moraću dobro da razmislim", rekao je Milošević.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track