POTPUNI HIT!

P...A MATERINA RED STAR! Hit reakcija Adrijana Mutua kada je čuo da je Zvezda iznad Partizana na tabeli! KURIR TV

Fudbal -

Fudbaleri Partizana, u kombinovanom sastavu, odigrali su meč sa ekipom rumunskog Vitorula u turskom letovalištu Belek, ali utakmica nije okončana u predviđenom roku pošto je na dva minuta pre kraja prekinuta, pri vođstvu Partizana od 1:0 (0:0).

Za Kurir iz Beleka - Nemanja Ilić!

Trener crno-belih Savo Milošević povukao je igrače sa terena zbog skandaloznih sudijskih odluka, a sve je kulminiralo nedosuđenim penalom za crno-bele.

Meč je sa tribina posmatrala i legenda rumunskog i evropskog fudbala Adrijan Mutu koji je od pre nekoliko dana zvanično postao selektor mlade reprezentacije svoje zemlje.

U neformalnom razgovoru sa novinarima, Mutu je izjavio kako dobro poznaje Partizan i seća se Sava Miloševića još kao igrača.

- Sava se sećam kada je igrao još u Selti, u Španiji, bio je odličan trener. A, o Partizanu sam naučio dosta preko mog masažera iz Dubaija. On je veliki navijač Partizana i dosta sam od njega naučio.

Na to se Rumun nadovezao pitanjem koji je Partizan u ligi, a kada je čuo da su iza Zvezde, rekao je:

- Što bi rekao moj maser - pizda materina Red Star, rekao je Mutu kroz osmeh.

Mutu je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nosio dres velikog broja evropskih velikana - Juventus, Čelsi, Fiorentina, Parma, Verona... Karijeru su mu pratili brojni skandali, ali njegov kvalitet nikada nije doveden u pitanje. Adrijan sada ima 41 godinu, a za svoj nacionalni tim odigrao je čak 77 utakmica i postigao 45 golova. Bez sumnje, jedan od najvećih igrača sa ovih prostora.

Kurir sport / Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track