KURIR U BELEKU!

ATMOSFERA U PARTIZANU NIKADA BOLJA: Miletić i Ostojić navukli na tanak led Vujačića! Suze će vam poći od smeha KURIR TV

Fudbal -

Specijalni izveštač Kurira iz Beleka - Nemanja Ilić!

Atmosfera u taboru crno-belih je, po rečima mnogih iz kluba, nikada bolja.

Dokaz za to je i ovaj snimak koji je isplivao direktno iz sobe hotela ‘’Sueno’’ u Beleku gde su već 10 dana smešteni fudbaleri Partizana.

Poznato je da su dvojica igrača koja su najviše zadužena za dizanje amotsfere u ekipi ujedno i oni među najiskusnijima Nemanja Miletić i Bojan Ostojić. Međutim, sada samo saznali da je deo te ekipe i Igor Vujačić, štoper iz Crne Gore koji je na leto 2018. godine pojačao ‘’parni valjak.’’

Njih trojica su slobodno vreme između treninga iskoristili kako bi se malo nasmejali, a ‘’meta’’ ovog puta bio je Vujačić. Njega su MIletić i Ostojić prevarili na sasvim nesvakidašnji način. Naime, Bojan i Nemanja su navodno pokušali da nateraju Igora da kuglicu sa čela ubaci direktno u levak koji mu je bio smešten u pantalonama, ispod kaiša. Vujačić je iz prve uspeo da pogodi, međutim, Miletić i Ostojić navodno nisu videli šta je uradio i tražili su mu da sve ponovi. Onda je tek nastao pravi šou. Kada je Vujačić zabacio glavu, Ostojić je iskoristio priliku da mu vodu naspe u levak i tako praktično pravo u donji veš.

Crnogorski štoper je poznat kao veliki šaljivdžija, pa mu ovo nije zasmetalo, čak se i slatko nasmejao.

Ovaj snimak je još jedan pokazatelj kakva je atmosfera u taboru crno-belih koji će do 27. januara biti u Turskoj, a tri dana kasnije sele se u Katar gde ih očekje internacionalni turnir sa ruskim ekipama - Lokomotivom, Spartakom i Rostovom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track