ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ

KURIR U BELEKU! SAVO MILOŠEVIĆ O BOJANU MATIĆU: Ponovo smo oborili rekord u čekanju! (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je kratko novo pojačanje crno-belih Bojana Matića.

Za Kurir iz Beleka - Nemanja Ilić!

Matić je u petak u kasnim večernjim satim stigao u tursko letovalište Belek sa ekipom Vojvodine, ali odmah je produžio u hotel ‘’Suenjo’’ gde je već dve nedelje smeštena ekspedicija Partizana. Samo par minuta kasnije organizovana je i promocija Matića, a po završetku iste svoj komentar dao je i šef ‘’parnog valjka’’ Savo Milošević.

foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

"U najkraćem, mislim da smo ponovo oborili rekord u čekanju. Bojana jurimo od letos, pa sami izračunajte koliko smo ga čekali. Želim mu dobrodošlicu, poznajem ga od ranije i fudbalski i ljudski. Mislim da će predstavljati ozbiljno pojačanje za nas."

Bili ste toliko uvereni da ćete ga angažovati, šta ste mu rekli posle utakmice Partizana i Vojvodine da promeni dres.

"Rekao sam mu ja to još letos. Konsultacije oko dovođenja igrača radimo sa celim stručnim štabom, a za njega je bilo jedinstveno razmišljanje da je profil igrača koji nama treba."

foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Vidite li Sadika i Matića kao tandem zajedno u timu?

"Može da se desi da u određenim fazama utakmice igramo sa dva špica, jer mislim da su oni kompatibilni. Neće biti problem upariti ih. Možda je još bitnije od toga što u situacijama kada Sadik nije na terenu može da nam zadrži nivo igre gore visoko, a dozvoljava nam i pošto je drugačiji profil igrača da probamo nešto drugačije. Nećemo mnogo imati vremena da isprobamo alternativni sistem igre."

foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

"Bojan je na svoj način vrlo aktivan u toku igre, nije igrač koji samo stoji gore, čeka. Neko je ko je stalno u pokretu. Klub smo koji igra napadački, trebaju nam špicevi koji su takav profil."

Jutros se pojavila informacija da Rajković može da ode u Crvenu zvezdu?

"Ne znam zaista."

Šta je sa transferom Uroša Vitasa?

"Moguće je, imali smo ideju da dođe i ovde, ali ćemo se već u Beogradu naći sa njim. Počeće da trenira sa nama, blizu je dogovora, ali imamo problem jer kao i sa Škrbićem moramo da vidimo u kom je fizičkom stanju."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track