MILOJEVIĆ U TURSKOJ: Bivši trener Crvene zvezde na pregovorima oko novog kluba
Foto: EPA/WILL OLIVER

KORAK DALJE

MILOJEVIĆ U TURSKOJ: Bivši trener Crvene zvezde na pregovorima oko novog kluba

Fudbal -

Vladan Milojević napustio je Crvenu zvezdu na kraju jesenjeg dela fudbalske sezone, a prema poslednjim informacijama neće dugo čekati na naredni angažman.

Prema pisanju medija, iskusni stručnjak otputovaće u četvrtak u Istanbul na pregovore sa potencijalnim poslodavcima. Nije poznato o kom klubu se, radi, ali mediji u Turskoj prenose da bi Bešiktaš uskoro mogao da dobije novog trenera, a da je glavni kandidat trener Malatije Sergen Jalčin, koji se kao igrač proslavio među crno-belima iz Istanbula.

U toj varijati ostala bi upražnjena klupa rivala Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Da li je Malatija dovoljan izazov za Milojevića ostaje da se vidi.

Ima i onih koji navode da će trener koji je dva puta uzastopno uveo Crvenu zvezdu u Ligu šampiona preuzeti Konjaspor. Konja je trenutno 14. mestu sa tri boda više od zone ispdaadanja i jedini zadatak je obezbeđenje opstanka u Superligi Turske do kraja sezone. Pominje se saradnja na na dve i po godine, koja podrazumeva da se u maju krene sa renoviranjem tima. Ukoliko preuzme Konju Milojević že sarađivati sa Markom Jevtovićem koji je standardni član Konje od dolaska iz Partizana pre dve godine.

Nije nemoguće ni da je izaslanike u Istanbul poslao neko od superbogatih arapskih klubova, ali je za sada sve na nivou spekulacija.

Kurir sport / Mozzart sport, HotSport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track