ŠTA SE DOGAĐA SA MESIJEM: Otkrivena ŠOKANTNA istina, da li je ovo kraj? Alarmi u Barsi su popaljeni
Foto: AP

svi su zabrinuti

ŠTA SE DOGAĐA SA MESIJEM: Otkrivena ŠOKANTNA istina, da li je ovo kraj? Alarmi u Barsi su popaljeni

Fudbal -

Fudbaleri Barselone su za vikend poraženi od Valensije 2:0, a Ter Štegen je spasio prvake većeg debakla. Lionel Mesi nije bio onaj stari, kao ni ostatak ekipe, pa su potpuno zasluženo na minus tri u odnosu na Real.

Nezvanično glasilo Reala, madridska "Marka", tvrdi da je Lionel Mesi tužan i usamljen posle teške povrede saigrača i najboljeg prijatelja Luisa Suareza. Njih dvojica, sjajno sarađuju na terenu i zaslužni su za 70 odsto golova Barselone otkako je Urugvajac 2014. godine stigao iz Liverpula.

Mesi ove sezone nije asistirao Dembeleu, Fatiju i Parezu, niti su oni asistirali njemu. Grizman je Argentincu asistirao dva, a Suarez četiri puta, tako da je hemija između Mesija i ostalih kolega iz napada daleko slabija nego ona s Urugvajcem.

List dodaje da su problemi puno dublji od onih na terenu. Suarez i Mesi su susedi i zajedno odlaze na utakmice i treninge. Njihove porodice intenzivno se druže van terena tako da je za Mesija gubitak Suareza na četiri meseca strašan udarac.

Španci pritom podsećaju na izjavu Pepa Gvardiole od pre osam godina:

"Nadamo se da Leu neće dosaditi i da će ga klub okruživati adekvatnim saigračima."

Mnogi su uvereni da bi dug izostanak Suareza itekako se mogao odraziti na finiš sezone, te da bi Katalaonci mogli ostati bez ijednog pehara.

U prvom meču polufinala Liga kupa Siti je „uništio“ Junajted na Old Trafordu, dobio ga sa 3:1 i mirno čeka večerašnji (20.45) revanš. Đavoli će probati da osvetlaju obraz - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track