SPEKTAKULARAN TRANSFER KOD LALA! Fudbaler iz Benfike prešao u Vojvodinu!
Foto: FK Vojvodina

SJAJNO!

SPEKTAKULARAN TRANSFER KOD LALA! Fudbaler iz Benfike prešao u Vojvodinu!

Fudbal -

U FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, danas je profesionalni ugovor sa FK Vojvodina potpisao Petar Pavlićević, momak rođen 2000. godine i sada već bivši član Benfike iz Lisabona.

Kao mlad igrač i već tada mladi reprezentativac Crne Gore, Pavlićević je sa 18 godina u Benfiku prešao iz ekipe Mladosti iz Podgorice, a u proteklom periodu je nastupao za omladinski tim portugalskog kluba.

Do njegovog transfera u Vojvodinu, došlo je zahvaljujući dogovoru sa fudbalskim klubom Benfika, kao i velikoj želji igrača da pređe u redove „stare dame“, kako bi nastavio svoj dalji razvoj i iskazao svoj neosporno veliki talenat.

Kako bi dobio priliku da igra u kontinuitetu, Pavlićević će u nastupajućoj polusezoni biti na pozajmici u FK Kabel i, ako prikaže kvalitetne partije koje zadovoljavaju zahteve i potrebe FK Vojvodina, na leto će se priključiti prvom timu crveno-belih.

Prema rečima predsednika FK Vojvodina Vojislava Gajića, Pavlićević nije jedini mladi igrač od koga klub ima očekivanja u budućnosti.

– Ovom prilikom, želim da napomenem i to da je Milan Vidakov, koji je dete Vojvodine i koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Vršcu, za to vreme pokazao određeni kvalitet, te je, u dogovoru sa rukovodstvom FK Kabel, odlučeno da i on u narednoj polusezoni nastupa za taj tim kao pozajmljeni igrač Vojvodine. Radi se o napadaču koji će, ako i u Kabelu pokaže kvalitet kakav zahteva Vojvodina, na leto takođe biti priključen našem seniorskom timu. Isto tako, želim jasno da kažem da će prvom timu iz omladinskog pogona biti priključen i napadač Vukašin Bogdanović, kao i štoper Igor Jeličić, koji je dete našeg kluba. Pored njih, postoje još tri-četiri omladinca koja ozbiljno kucaju na vrata prvog tima – izjavio je Gajić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track