MOŽEMO U SUPERLIGU! Fudbaleri Zlatibora veruju u uspeh, uz par pojačanja do višeg ranga! VIDEO
Foto: Printscreen

najviše ambicije!

MOŽEMO U SUPERLIGU! Fudbaleri Zlatibora veruju u uspeh, uz par pojačanja do višeg ranga! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri FK Zlatibora su se pripremali u Sportskom centru ''Nemanja Matić'' na Ubu.

Zlatiborci se spremaju za nastavak još jedne sezone u Prvoj ligi Srbije, a očekivanja su, kao i na početku sezone - najviša.

- Već dve nedelje radimo punim intenzitetom. Malo nas ometaju vremenske prilike, ali bez obzira na sve radimo punom parom. Naše ambicije su uvek najviše, ako nam se ukaža prilika, napašćemo i plasman u Superligu Srbije. Jasno nam je da će nam biti potrebno i malo sportske sreće s obzirom na raspored, ali verujemo u sebe, rekao je fudbaler Zlatibora Nemanja Kruševac.

Sa saigračem složio se i Danilo Dašić.

- Pripreme za sada idu dobro. Naporne su i jake, a rezultati pokazuju da smo se dobro pripremili. Šteta je što smo prekinuli pobednički niz, ali ostavićemo to iza sebe i okrećemo se novim susretima. Mislim da možemo do Superlige uz ovakav rad i ovakav stručni štab. Mi smo najveći favoriti za plasman u najviši rang takmičenja, uz ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca i Grafičara, zaključio je Dašić.

Svoje viđenje samih priprema, ali i očekivanja od nastavka Prve lige izneo je i Rade Glišović.

- Mislim da možemo do Superlige, uvek imamo najviše ambicije. Prošle godine smo ostali na korak od Superlige posle eliminacije u baražu, ali sada verujemo u uspeh. Najveći konkurenti su nam Grafičar, Metalac i možda Bačka, ali ako nastavimo ovako da radimo, mislim da smo mi glavni favoriti za viši rang.

Fudbaleri Zlatibora trenutno dele treću poziciju na tabeli Prve lige Srbije sa ekipom OFK Bačke sa 37 bodova iz 23 duela. Na čelu tabele je Grafičar sa 41 bodom, dok Metalac ima bod manje.

Prvih osam ekipa igraće plej-of i tako se boriti za plasman u viši rang. Zlatiborci veruju da će se gotovo sigurno naći u toj grupi timova, dok će im u borbi za viši rang uz dosta rada trebati i malo sreće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track