ZMAJEVI DOVELI POJAČANJE IZ PREMIJER LIGE: Stuparević iz Votforda na pozajmici u Voždovcu!
Foto: Starsport©

vratio se u matični klub

ZMAJEVI DOVELI POJAČANJE IZ PREMIJER LIGE: Stuparević iz Votforda na pozajmici u Voždovcu!

Fudbal -

Fudbaler Votforda Filip Stuparević prešao je na pozajmicu u Voždovac do kraja sezone, saopštio je danas beogradski klub.Stuparević je u prvom delu sezone nastupao za češki Pribram kao ustupljen igrač, a na 12 utakmica postigao je dva gola.

Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji napadač Voždovca, vratio se u taj beogradski klub kao pozajmljeni igrač engleskog premijerligaša.

"Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu kako bih napredovao i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju", rekao Stuparević, saopštio je Voždovac.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović rekao je da Stuparević sada dolazi u klub kao pojačanje, što je "velika odgovornost i obaveza za njega".

"Stupi je naše dete, jako se dobro poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Siguran sam da će pokazati sav kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač", naveo je on.

Damjanović je rekao i da se nada da će klub u toku dana predstaviti još neka pojačanja, kojima će "javnost biti prijatno iznenadjena".

Stuparević će se danas staviti na raspolaganje treneru Radetu Kokoviću i moći će da igra u prvom kolu prolećnog dela Super lige 15. februara, kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track