MIHA JE BOG BOLONJE! Srbin iz bolnice stigao u Rim da povede svoj tim do trijumfa nad Vučicom! Zvižduci za Kolarova
Foto: Profimedia

SERIJA A

MIHA JE BOG BOLONJE! Srbin iz bolnice stigao u Rim da povede svoj tim do trijumfa nad Vučicom! Zvižduci za Kolarova

Fudbal -

Siniša Mihajlović je predvodio večeras Bolonju do pobede na gostovanju Romi 3:2!

A Mihajlović je jutros napustio bolnicu u Bolonji, gde je bio još jednoj fazi terapije. Stigao je u Rim, na "Olimpiko" je ušao nasmejan, a razloga da bude srećan imao je još više posle utakmice.

Miha je odveo svoj sadašnji klub protiv nekadašnjeg - Rome, čiji je dres nosio u igračkim danima, do pobese posle koje u Bolonji mogu da razmišljaju i o Evropi.

Bolonja je sa 33 skočila čak na šesto mesto! Istina, ovo je bio prvi meč 23. kola Serije A, pa će više klubova imati priliku da tokom vikenda prestignu Mihin tim na tabeli, ali ekipa sa "Renato Dal Are" ima čemu da se nada.

Roma je peta sa 39 bodova.

Domaćin je slovio za favorita, pa je gol Orsolinija u 16. minutu za 0:1 predstavljao veliki šok za Aleksandra Kolarova i saigrače, ali i njihove navijače.

Roma je izjednačila samo šest minuta kasnije autogolom Densvila, ali su gosti ponovo poveli već u 26, preko Baroua, kome je ovo bio debi u dresu Bolonje.

Isti igrač je postigao još jedan gol, u 51. minutu, a sve što je Roma uspela je da ublaži poraz preko Mkitarjana u 72. minutu.

"Vučici" je posao bio otežan posle isključenja Kristantea u 80. minutu.

Kolarov se danas vratio na teren posle kraće pauze, a navijači Rome su ga "častili" zvižducima gotovo svaki put kada bi primio loptu.

Italijanski mediji navode da bi trener Rome Paolo Fonseka posle ovog neuspeha mogao da bude smenjen.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track