Najnovije vesti

VUČEVIĆ PRED ČELNICIMA VOJVODINE: Ljudi, hoćemo li da gradimo novi stadion ili ne?
Foto: Starsport©

gradonačelnik novog sada o temi koja sve zanima

VUČEVIĆ PRED ČELNICIMA VOJVODINE: Ljudi, hoćemo li da gradimo novi stadion ili ne?

Fudbal

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, iskoristio je koktel Fudbalskog kluba Vojvodina uoči nastavka sezone da govori o izgradnji novog stadiona na mestu današnjeg Karađorđa.

Čestitao je čitavom rukovodstvu, stručnom štabu i igračima na rezultatima, upozorio da "ne prokockaju sve u narednih šest meseci", a potom se dotakao i novog "Karađorđa".

"Ja vas molim samo da se dogovorimo hoćemo li da gradimo novi 'Karađorđe' ili nećeno. Da ne bude Novi Sad crna tačka, važno je da izgradimo novi i moderan stadion koji će imati muzej, fan shop i da uz to može da ugosti reprezentacije i najbolje ekipe sveta", kazao je Vučević.

"Nemojte da bude da smo uspavani, takvu šansu ne smemo da propustimo. Nemojte da kaznimo buduće generacije što se nismo dogovorili. Čija je loža, stadion, krov... Vodite računa da ne prokockate sve što smo uradili u prvih šest meseci i da se svađamo ko je zaslužniji i krivlji".

"Hajde da se borimo da imamo najlepši stadion u Srbiji!".

foto: Grad Novi Sad

Vučević je takođe istakao i da su prvi ljudi kluba "preuveličavali" njegov doprinos FK Vojvodina, kazao je da on "ne meša koliko pričaju", a potom je kazao da želi trofeje.

"Držite se zajedno, nemojte da se zadovoljavate trećim mestom, gađajte trofeje! Super je Evropa, ali dođite u gradsku kuću sa trofejima. Pune tribine su isto cilj i nemojte da se svađate i sve da upropastite za šest meseci, pa da opet krenu dugovi i tako dalje", zaključio je gradonačelnik, a prenosi Mondo.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...