ZAVRŠENA ZIMSKA PAUZA! Nastavlja se Superliga: Zvezda na Banovom brdu, Partizan dočekuje Radnik (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZAVRŠENA ZIMSKA PAUZA! Nastavlja se Superliga: Zvezda na Banovom brdu, Partizan dočekuje Radnik (FOTO)

Fudbal -

Nakon dvomesečne zimske pauze predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Čukaričkom, dok će Partizan dočekati Radnik.

U subotu je na programu šest mečeva, a 21. kolo će od 13.00 otvoriti Indjija i TSC. Jesenji deo šampionata TSC je završio na petom mestu sa 36 bodova, dok je Indjija 14. sa isto toliko osvojenih bodova.

Sat i po kasnije počeće utakmica na Banovom brdu gde će Čukarički dočekati lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

foto: Starsport©

Čukarički je tokom minule jeseni ostvario 12 pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli. Crveno-beli su tokom jeseni zabeležili 18 pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, i prvi su na tabeli sa 55 bodova.

Od 16.00 sastaće se Mladost i Voždovac, odnosno Napredak i Javor, dok će dva sata kasnije početi mečevi Mačva - Rad i Vojvodina - Proleter.

foto: Starsport©

U nedelju od 16.00 na programu su preostale dve utakmice 21. kola. Prolećnu premijeru ekipa Partizana će imati na svom stadionu gde će dočekati Radnik, dok će niški Radnički gostovati subotičkom Spartaku.

foto: Starsport

Crno-beli su tokom jesenjeg dela domaćeg šampionata upisali 14 pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 44 boda zauzimaju drugo mesto na tabeli. Ekipa iz Surdulice je trenutno na 13. poziciji sa 19 bodova, pošto je tokom jeseni zabeležila samo pet pobeda, uz četiri remija i 11 poraza.

Parovi 21. kola:

Subota:

Indjija - TSC (13.00)

Čukarički - Crvena zvezda (14.30)

Mladost - Voždovac (16.00)

Napredak - Javor (16.00)

Mačva - Rad (18.00)

Vojvodina - Proleter (18.00)

Nedelja:

Partizan - Radnik (16.00)

Spartak - Radnički Niš (16.00)

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track